Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 115

Ема Томова

Това боди представляваше нещо като цял бански, но без никаква цялост, т.е. имаше прекалено малко покриваща част. Две лентички минаваха от двете страни на катеричката ми, обграждаха я и правеха така, че тя да изпъква и срамните устни малко да се набръчкат. Двете ленти продължаваха нагоре и се разполовяваха към двете гърди – покриваха ги с фина прозрачна материя. Пъпчето беше оголено, стоеше в средата на образувалата се V-образна форма. Тънка лентичка се врязваше в дупето ми.

Останах си с черните чорапки – винаги избирах с красива дантела, от по-едрите, колкото педя. Дантелката обрисуваше рози, колко чудесно се връзваха с розата между тях!

Обух обувки на ток.

Набързо облякох моите си дрехи, идеята беше да имам обичаен вид, а отдолу – изненада! „Я, каква сладка мръсница имало тук! Как се е приготвила…. Колко много иска да си поиграят с нея...“

Зачаках с трепет.

Навън заваля. Светкавици и гърмежи се редуваха, дъждът премина в порой. Харесвах да правя секс в дъждовно време, а това си беше направо буря.

При всяко тропване в блока трепвах. Не стига, че се вълнувах, ами един гръм ме накара да подскоча. Сякаш времето бушуваше заедно с ума и тялото ми.

Изминаха поне тридесет минути. Най-сетне чух звуци пред вратата. Скочих като ужилена и застанах в коридора в очакване. Вратата се отвори и влязоха Сър Д. и симпатичен млад мъж. Гушнах Моя Господар и тримата влязохме навътре.

Сипахме си вино. Седнах срещу тях. Чувствах се скована. Краката ми трепереха. Бях отракана и опитна, а не знаех какво да правя – чаках знак от Сър Д.

Скокнах да седна на коляното му. Но той веднага ме изправи.

– Много си облечена, скъпа.

Ясно.

Веднага съблякох дрехите си; когато свалих блузката и после смъкнах поличката, видях, че ме гледат с желание. Жаждата в мъжките очи е безпогрешно показателна, абсолютно винаги. Тук не може да има фалш.

– Завърти се да те огледаме.

Новата команда от Господаря ужасно ми хареса. Завъртях се с усмивка и спрях с гръб към тях. Леко се наведох напред.

Получих плясване от ръката на Сър Д. Обхванах дупето си с ръце, наведох се още и разтворих. исках добре да ме огледат и да видят какво могат да имат.

Тишина.

Пръстът, който проникна в цепката ми, ме накара да отроня стенание. Когато го измъкна, се завъртях, за да огледат гърдите ми. Дръпнах лентите, прикриващи зърната ми, и ги опипах с пръсти.

Гледах ги в очите – ту единия, ту другия. Станаха твърди и съвсем щръкнали.

Господарят ме поощри да се приближа. Застанах от лявата му страна, а той ме дръпна и седнах на коляното му. Издърпа зърната ми, за да щръкнат и да могат да бъдат добре огледани от госта, който само се усмихваше леко.

Когато Сър Д. излезе от стаята, бях придърпана от другия, който искаше да падна на колене. Направих го и започнах да пипам издутите му дънки между краката. Погледнах го в очите, разкопчавайки копчетата, а той натисна главата ми, за да поема пениса му. Беше добре надарен.