Читать «Лейди КАЛИГУЛА» онлайн - страница 27

Ласе Браун

Понякога младата робиня бе предоставяна за сексуални услуги на приятелите и клиентите на Акилий, но никога не ѝ бяха харесвали бързите сношения, които римляните правеха с робините.

Въпреки че физическите данни на Октавия можеха да предизвикат у мъжете същата страст, каквато те изсипваха върху свободните жени на империята и свободните проститутки от всички нива, нашийникът ѝ показваше, че е робиня още от пръв поглед. По закон на римските роби и робини им бе забранено да флиртуват, съблазняват и дори да имат любовници без разрешението на господаря.

Но пък римската традиция повеляваше, че по време на Сатурналиите, и особено в Деня на слънчевото рождение, всички роби автоматично получават същите права като господарите си. И докато по-младите от тях се възползваха, Октавия знаеше от опит, че какъвто и мъж да срещнеше на светия ден, тя винаги щеше да бъде възприемана и сексуално използвана като робиня. През десетте години, през които бе принадлежала на Акилий, тя така и не бе разбрала, че жената може да достигне гаудиум – разтърсващия екстаз на всички сетива. След като беше дарена на Друзила, видя новата си домина да свършва сама и се опита да мастурбира вечер като си легне, но не успяваше да почувства никакво удоволствие, освен когато Друзила я наказваше с камшик. Силните шибания по малките ѝ гърди или по тесния заоблен ханш провокираха моментални тръпки в гениталиите ѝ, които се превръщаха в странно усещане за удоволствие, каквото никога не бе почувствала с мъж.

Когато Муций се смеси с тълпата, след като предаде Месалина на гладиаторите, Октавия бе притисната в ъгъла от трима мъже. Те започнаха да я галят през туниката. Остави ги да го правят известно време, просто защото искаше да е любезна, но те бяха толкова скучни, та реши, че ще е загуба на време да се поддаде на свалките им.

– Достатъчно... – промърмори тя, като стисна краката си, за да не позволи на ръцете им да се промушат под препаската ѝ.

– Какво ти е, сладурче? – попита единият от тях. Не можеше да повярва, че някоя жена доброволно ще се откаже от сексуален контакт.

– Разтвори си краката малко, хайде... – настоя другият.

– Хей, момчета... Тя няма косми, също като малко момиченце е – обяви третият, чиито пръсти бяха достигнали венериния ѝ хълм.

Човекът беше прав. Един нундиум преди Деня на слънчевото рождение Друзила накара да обръснат изцяло финото окосмяване на Октавия, защото трябваше да изпълни ролята на десетгодишна проститутка в серия от луди сценици (театрални представления), написани от Калигула и поставени от Друзила. И тъй като първите два епизода бяха много успешни, следващите бяха насрочени през четири дни до края на Сатурналиите на нони (деветия ден) от януари и оттогава Октавия се бръснеше всеки ден.

Другите двама настояха да ги остави и те да опипат слабините ѝ. Октавия леко разтвори с нежелание крака и им позволи да почувстват голия ѝ пубис, но бързо ги затвори, когато се опитаха да мушнат пръсти между срамните ѝ устни.

Огледа се за помощ и забеляза Муций да бъбри с някакви хора. Отблъсна тримата мъже и затича към сводника за защита.