Читать «Лейди КАЛИГУЛА» онлайн - страница 25

Ласе Браун

Всички останали стояха като поразени от гръм пред спектакъла, който изнасяха тези две необикновени същества, които вече нищо не можеше да върне назад във взаимния им копнеж. Тя вдигна коляно към бедрото му. Лотар плъзна ръце надолу и я повдигна. Като не спираше да го целува, тя обви крака около кръста му.

Муций се опита да ги охлади, като поиска за седемнайсетгодишната Месалина десет пъти по-висока цена и от тази за най-скъпата римска куртизанка.

– Имаш я! – извика нубийският гладиатор на сводника.

От по-ниското си положение по средата на стълбите Октавия видя огромния черен член да се промушва през препаската на Месалина и да се притиска с огромна сила в кунуса ѝ. Звукът на раздрания плат накара всички да подскочат. Притисната до стената, младата патрицианка затаи дъх, направи гримаса и потисна вика си, като захапа рамото на гладиатора. Големият му като на бик инструмент беше влязъл само до половината, но вече беше стигнал дъното на нейния орган.

Тя застина в очакване, като се взираше беззащитно в него с божествените си очи.

– Ще се поизпотиш за парите си, принцесо! – процеди през зъби Лотар, докато блъскаше твърдата си глава в матката ѝ.

– Знам... Натискай! – простена Месалина без капчица страх.

Лотар притискаше все по-силно. Тя дишаше тежко и не спираше да повтаря "да, да, да..." Прегръщаше го и го целуваше страстно и стигна на ръба на оргазма само след секунди. Притисна се в него, а тялото ѝ се разтресе като кипарис на вятъра, като така му даде да разбере, че всеки момент ще свърши.

Спонтанните ѝ тръпки, нежните ѝ стенания и емоционалните ѝ думи на пълно подчинение накараха черния гладиатор да ускори ритъма на сношението. От очите ѝ потекоха сълзи. Твърдият му пенис влизаше все по-дълбоко. Скоро тя започна да се клати напред-назад и да вика не от болката, която изпитваше, а защото всичките ѝ сетива избухнаха.

– Сега! – изкрещя.

Лотар го вкара целия! И доведе Месалина до върха, че и отвъд него! Неконтролируемите конвулсии на оргазма ѝ се разнесоха моментално по тялото ѝ като електрически заряд. Когато усети, че ще свърши, високият негър натисна силно, за да я обладае в най-високата точка на отдаването ѝ, след това внезапно спря. Както го беше вкарал целия докрай, я сграбчи за бузите на задника и ѝ помогна да извърти таза си към него така, че да я приближи още повече. Тя свърши с всяка фибра на тялото си, без да може да се контролира.

Муций събра доста злато от останалите гладиатори, които също искаха да се насладят на ласките на принцесата в частната стая на втория етаж. Опита се да ограничи лъстта им, но не успя. Те вече планираха да чукат групово Месалина, след като свърши с Лотар. Муций преглътна. От това, което я видя да прави с африканеца, предположи, че тя ще се съгласи на всички перверзни, които другите могат да измислят. Въпреки това, да остави такава прекрасна млада жена сама с глутница мъже, свикнали да се бият и да убиват хора и зверове по арените на Римската империя, можеше да се окаже много опасно, дори фатално. Поколеба се. Но в ръцете му се изсипа още злато.