Читать «Лейди КАЛИГУЛА» онлайн - страница 21

Ласе Браун

Междувременно, докато ръчкаше надълбоко в разгорелия се в нея вулкан, той стискаше и опипваше зърната ѝ, въртеше едрата си пубисна кост и притискаше долната ѝ част в еректиралия ѝ клитор, като така ѝ доставяше двоен оргазъм – клиторен и вагинален едновременно, – което си беше върховна наслада за сексуалния звяр, живеещ във всяка фибра на Месалина. С изключение на бързо набъбващите ѝ гениталии, напълнени от необуздан прилив на желание, всичките ѝ други мускули отказаха да ѝ се подчиняват. Сега беше като разглобена кукла, свършваща под дивата мъжественост, пусната на свобода от изливащите се от нея сокове.

Когато Муций осъзна, че притежава всеки сантиметър от това прекрасно момиче, той се изпълни с такава безконтролна страст, че в един миг само тежестта на тялото му излъчваше достатъчно енергия, с която тя да възстанови функциите на мускулите си. Чувстваше се омагьосана като горска нимфа от див звяр, сключи крака около врата му и заби нокти в гърба му, заблъска таза си в слабините му и яростно започна да го целува по устата, смучеше и хапеше езика и дебелите му бърни и го подканяше да я подлуди сексуално.

Изведнъж, докато викаше и се гърчеше, тя усети, че дъхът ѝ радостно спира от нов оргазъм, после веднага след него, докато той продължаваше да я блъска още по-здраво и по-бързо, почувства как нейният кунус се изпълва с топлата струя от неговия член. Двамата продължиха с тласъците на свършването, докато той не се свлече върху нея.

Тя се опитваше да успокои дъха си, застинала неподвижно под купчината тлъстини, докато ерекцията му спадна и спермата му потече навън от вагината ѝ. Той произнесе няколко патетични думи като "Фантастична, завладяваща, величествена..." Тя се почувства леко раздразнена от фамилиарността му и го избута от себе си. Той не сваляше очи от нея, чувстваше се замаян, а тя стана и огледа огромното му шкембе с отвращение. Заблъска с токчето на сандала си огромния му увиснал пенис, след това го заудря по гърдите и лицето. Той вдигна очи към великолепието, което се разкриваше над него в цялото си величие.

– Изчисти ме, свиньо – нареди му тя и клекна над лицето му. – Използвай езика си, но бавно, ясно? В момента съм много чувствителна.

Той я облиза и глътна и собствените си сокове заедно с нейните, изчисти я от бедрата, през цялата дължина на слабините, но получи плесница през лицето, когато се опита да се заиграе с клитора ѝ.

– Дори не си мечтай да го направиш отново, ясна ли съм?

Дебелият сводник кимна и покорно довърши работата си.

След това вдигна дрехите си, тръгна към далечния край на стаята и се скри в ъгъла. Месалина седна на един стол, пое дълбоко въздух с широка усмивка на удоволствие и отпусна крайниците си. Тогава на входа на вестибулума изневиделица се появи Октавия.