Читать «Лейди КАЛИГУЛА» онлайн - страница 20

Ласе Браун

Тя представи Муций на Месалина, чиято слава бе достигнала и до него от известно време. В отговор на чувствената му целувка по ръката ѝ седемнайсетгодишната лисичка го стрелна с поглед, пълен с неподправено одобрение, и притисна лицето му до гърдите си. И тъй като той беше доста по-нисък от нея, тя разтвори туниката си над кръста и позволи на изпадналия в екстаз сводник да си поиграе с гърдите ѝ. Болтусът му падна на пода. Октавия го вдигна. Месалина пъхна ръка под дрехите на Муций и го сграбчи за пениса.

– Мммм, Друзила! Голям му е! – прошепна бързо възбудилата се Месалина, докато Муций хапеше зърната ѝ. Напипа косматия ѝ венерин хълм под туниката и заби дебелия си, украсен с пръстен пръст в подмокрената ѝ плът. Тя извъртя очи към Друзила, която наблюдаваше как братовчедка ѝ лиже устните му и мълви: "Трябва да го изчукам!"

В разгара на страстта Муций избута разгорещената Валериева принцеса във вестибулума (дрешника) и даде знак на робинята вътре да се изнесе веднага. Импозантното римско момиче и ниският византиец се целуваха като вампири, смучеха и хапеха езиците и устните си. Той дишаше тежко, но това само увеличаваше внезапния ѝ прилив на страст. Месалина се стовари по гръб върху купчина зимни наметки и бавно разтвори дългите си крака. Муций гледаше като хипнотизиран прочутия ѝ кунус, обграден от най-буйния гъсталак, който някога беше виждал в живота си. Прекрасната римска патрицианка погали с крак, обут в изящен сандал на висок ток, лицето му и го остави да ѝ смуче пръстите на стъпалата, докато тя търкаше клитора си до пълна ерекция. Муций беше като поразен от мълния. Клиторът ѝ беше поне два сантиметра.

– Хайде, поеми го в устата си – насърчи го Валериевата принцеса с предрезгавял от копнеж глас.

Потящият се византиец свали горната си дреха, коленичи между краката ѝ и зарови глава в слабините ѝ. Облизваше, смучеше и дъвчеше свръхчувствителната ѝ петиола, докато галеше зърната ѝ, които се бяха втвърдили до пръсване. Огнената млада принцеса започна да стене предизвикателни думи, като предлагаше плътта си към устата и зъбите му и стискаше главата му с крака.

Когато сетивата ѝ достигнаха върха на удоволствието, той сграбчи дебелия си, твърд като камък пенис и го потри около влажните ѝ вътрешни срамни устни, за да я почувства. Тя се взря в ерекцията му и затаи дъх, а желанието в главата ѝ растеше. Той влезе в нея с яростен тласък. Месалина инстинктивно обви крака около дебелия кръст на Муций, друсаше се напред-назад, галеше се по зърната и хапеше ръцете му, удряше го подканящо по задника с пети и притискаше пениса му дълбоко в себе си чак до шийката на матката, която реагираше с радостни конвулсии, тъй като вече бе подпалена от страст от кълването на гъските по-рано на пиршеството. Контракциите на вагината ѝ отекнаха чак в мозъка ѝ, завладяха всяко мускулче на тялото ѝ и изпълниха сетивата ѝ. Изведнъж се почувства близо до "малката смърт" и затаи дъх. Потисна виковете си, вместо това простена, а мускулите на корема и краката ѝ затрепериха безконтролно.