Читать «Белегът на Мегън» онлайн - страница 130

Лора Лей

Подутите жлези от долната страна на езика му пулсираха и туптяха, докато изливаха сладкия си опиат в устата й, изпълвайки я, подготвяйки я. И Мегън го пое с нетърпение, копнееща за още.

Тази нощ тя трябваше да научи кой ръководи и кой трябва да следва. Тази нощ щеше да научи кой е алфа и кой бета. Тази нощ щеше да стане повече от просто негова половинка. Притискайки я плътно към себе си, Брейдън плъзна свободната си ръка надолу по извивката на гърба й до изкусителните извивки на дупето й. Гладът, който го заля, когато пръстите му обхванаха едното полукълбо, го шокира до дъното на душата му.

Това, от което имаше нужда той, никога не бе искал от друга жена. Крайно подчинение, първично приемане на неговото надмощие. И, за бога, щеше да го има. Пръстите му се стегнаха върху извивката, а другата му ръка се плъзна от косата й към другото полукълбо, обхвана го и бавно я разтвори. Мегън се изправи на пръсти и ноктите й се забиха в материята на тениската му, като простена слабо в устата му.

Брейдън тласна бавно езика си между устните й, движейки се в устата й, докато се бореше да изцеди и последната капка топлина от езика си. Искаше тя да поеме всичко, имаше нужда от това. Искаше я дива, обезумяла от сексуално напрежение, както бе той. Отчаяно да се нуждае от докосването, което той може да й даде.

— Брейдън. Господи, какво правиш с мен? — Мегън се хвана за него, когато устните му се откъснаха от нейните, ръцете му стискаха дупето й, разтваряйки полукълбата, позволявайки й да почувства огненото удоволствие, разпространяващо се постепенно към тесния вход там.

Мъжът не й отговори. Вместо това я вдигна на ръце, прекоси всекидневната и започна да изкачва бързо стълбите. Вече бе оставил на нощното шкафче всичко, от което се нуждаеше — подготовка за това, което щеше да настъпи тази нощ.

Мегън се взря в суровите, диви черти на лицето, изумена от сексуалността му. Изражението му би трябвало да я плаши. Начинът, по който очите му блестяха от ожесточен глад, острите ъгли на лицето му, които демонстрираха само гняв или неговата… неговата примитивна аура на господство.

Това я шокира до дъното на душата. Той беше бесен. Мегън знаеше това от мига, в който я бе ухапал, зъбите му потънаха в рамото й, опитвайки се да я задържат неподвижна, докато ръката му се движеше бързо по тялото й след катастрофата.

Още не бе преодолял гневът. Мегън бе почувствала как нараства, променя се и се задълбочава вътре в него, докато тя беше на преглед при доктора.

Усещанията бяха достигнали до нея от другата стая, дори когато тя спореше със семейството си. Това предизвика възбуда, с която дори хормонът, който изпълваше целувката му, не можеше да се конкурира.

— Мислех, че мога да се избавя от тази нужда за теб — изръмжа Брейдън, когато влезе в спалнята и я хвърли на леглото, взирайки се в нея яростно. — Докато мастурбирах за онези шибани тестове, реших, че мога да излея страха и гнева в проклетия флакон и да облекча нуждата вътре в мен. — Той издърпа тениската през главата си и я метна настрани, преди да свали ботушите си също толкова бързо.