Читать «Белегът на Мегън» онлайн - страница 131

Лора Лей

Мегън можеше само да се взира в него, шокирана от дълбокия баритон на гласа му толкова, колкото от думите му и реакцията й към тях. Представи си го как лежи в гостната й с дебелия си пенис, обвит от пръстите му, докато се самозадоволява, и усети как гъстите й сокове потичат от горещата й вагина.

Панталоните му последваха останалите дрехи. Мегън преглътна тежко при вида на главичката с цвят на синя слива и яростното туптене на здравата, твърда плът. О, да, той беше напълно бесен и младата жена се запита дали някой от тях ще преживее това разгонване.

— Ела тук! — Брейдън коленичи на леглото, ръката му улови косата й и я придърпа към него.

Мегън знаеше какво иска той. Можеха да обсъдят средствата му за постигане на желаното по-късно, както и последствията, до които могат да доведат. Тя не беше забравила информацията от доктора. Но също така не бе забравила и вкуса му. И имаше нужда от този вкус. Устните й се разтвориха и се разтегнаха около широката главичка, когато тя се плъзна в устата й.

— О, да — изръмжа Породата. — Смучи пениса ми, бейби. Засмучи го дълбоко, докато аз си играя с красивите ти гърди.

Мегън изскимтя около плътта му, когато той дръпна роклята й и ръцете му обхванаха гърдите й, а пръстите му започнаха да подръпват и стискат твърдите зърна. Усещането се изстреля от зърната към клитора й и тя засмука пениса му ненаситно, дланите й галеха коравия ствол, докато тя стенеше жадно. Изви се в ръцете му, когато ерекцията му започна да се тласка към устните й.

Кръвта запрепуска в тялото й и сякаш завря във вените й, когато тя усети как хормонът подсили възбудата й. Това я изумяваше, да го усеща как пронизва нервните й окончания, наелектризира плътта й и я кара да гори.

Пръстите й погалиха твърдата дължина на пениса му, докато тя смучеше и ближеше пулсиращата главичка, стенейки от вкуса му. Свеж. Див. Вкусът на морски ураган.

— Прекрасно. — Мегън отвори очи и вдигна поглед към него.

Измъчена гримаса разкриваше смъртоносните резци от двете страни в устата му, докато той гледаше как пенисът му обладава нейната уста бавно и спокойно. Мегън докосна долната страна с език и видя как очите му пламнаха. При следващия тласък, тя изви език и го насочи към мястото, където шипът пулсираше точно под копринената кожа. Твърдата плът потръпна в хватката й, а от устните на Брейдън излезе примитивно ръмжене. Дрезгавият звук я прониза и накара утробата й да запулсира, стегна вагината й и соковете й се изляха по подутите устни. Ръцете му стиснаха косата й, задържайки я неподвижна за проникването му.

— Достатъчно! — грубата заповед накара Мегън да започне да се съпротивлява в ръцете му, борейки се да задържи пулсиращата главичка на ерекцията му в устата си.

За секунди, Брейдън успя да съблече халата и късата й рокля. Голото й тяло беше влажно от пот и изтръпнало от желание за докосването му. Мегън коленичи на леглото пред него.