Читать «Белегът на Мегън» онлайн - страница 132

Лора Лей

— Моя си! — заяви Породата повелително, доминиращо. — Разбра ли ме, Мегън? Моя. Няма да пренебрегваш заповедите ми по такъв начин отново — тонът на гласа му проникна през сексуалната мъгла, замайваща съзнанието й.

— В мечтите ти, лошо момче — изгука тя.

Брейдън се стегна. Погледът й се стрелна към пениса му и от устните й се откъсна одобрителен звук. Изглеждаше по-твърд, зачервен и дебел, и копнеещ за докосването й. Мегън се протегна към него и се намръщи, когато Брейдън улови ръцете й и ги задържа на разстояние от плътта си.

— Излъжи ме, Мегън — изръмжа той. — Кажи ми, че ще се подчиниш следващия път. Че никога няма да направиш нещо толкова глупаво отново.

Да. Добре. Тази лъжа щеше да изпрати светкавица, която да прониже и двама им.

Вместо това, Мегън сви устни и му изпрати лека въздушна целувка.

— Вместо това, какво ще кажеш да обещая, че ще бъда внимателна следващия път? — Нямаше начин да му обещае да се откаже от свободата, която бе открила с него.

Очите на Породата се присвиха. Погледът му предизвика опустошителни тръпки по тялото й, когато утробата й се сгърчи при обещанието за отплата.

— А какво ще кажеш, аз да ти покажа защо ще ми се подчиниш следващия път? — гласът му бе дълбок, мрачен. Толкова чувствено груб, че почти накара дъхът й да секне.

— Хмм, защо просто не пристъпиш напред и да дадеш най-добрия си изстрел, любими. — Тя се раздвижи, излегна се на леглото и прокара ръка по корема си, спирайки на един дъх разстояние от влажните къдрици между бедрата си. — Сигурна съм, че ще обърна внимание.

Мегън знаеше, че трябва да се тревожи. Това не беше ли, както някои казват, да събудиш спящ лъв? Не, тигър. Тя се усмихна бавно при тази мисъл, докато гледаше как очите му потъмняват, чу опасното, примитивно ръмжене, което излезе от гърдите му. Както и да е.

Пръстите й се придвижиха по-ниско и разрошиха меките къдрици между бедрата й, докато Брейдън я наблюдаваше нетърпеливо. Може би просто можеше да го накара да забрави за наказанието. Пръстите й потънаха по-навътре и клепачите й трепнаха от наслада.

— Продължавай. — Пръстите на мъжа се обвиха около пениса му и го погалиха бавно, докато тя потапяше своите във влажната цепнатина. — Покажи ми какво ти харесва, бейби. След това аз ще ти покажа какво ще получиш.

Мегън изпъшка, когато пръстите докоснаха клитора й, а бедрата й потръпнаха, щом огънят се разпростря към корема й.

— Позволи ми и аз да те докосна — помоли тя; умираше да усети как пенисът му се излива в устата й, как дивият вкус на спермата му я издига до невероятни висини на възбуда, на удоволствие.

— Какво ще кажеш, аз да го направя вместо това. — Брейдън се приближи до нея, легна на една страна и главата му се сведе над едното втвърдено, заострено зърно.

Мегън едва не изкрещя, когато зъбите му захапаха нежното връхче в мига, в който ръката му покри нейната и притисна пръстите й по-плътно към женствеността й.

— Достави си удоволствие сама — нареди той дрезгаво. — Искам те обезумяла, Мегън. Полудей за мен, бейби.

Пръстите й пронизаха подутата плът на вагината й и гърбът й се изви на леглото. Беше невероятно. Устата върху гърдата й засмукваше тъмното връхче с болезнена чувственост, докато собствените й пръсти потъваха в чувствителната й вагина.