Читать «Целувка за Коледа» онлайн - страница 29

Лора Лей

След това я облиза. Езикът му се раздвижи бавно и спокойно в стегнатата й хватка, извлече сладостта й, карайки й да извика накъсано и вкуси рая.

Колкото повече получаваше от нея, толкова повече искаше. Когато Джес започна да се стяга, да изгаря за оргазъм, Хоук я тласна още по-високо. Докато езикът му се движеше във вътрешността й, пръстите му уловиха дупето й, разтвориха полукълбата, плъзнаха се в тесния процеп и намериха малкият, чувствителен вход там.

Но не го прониза. Масажираше го, потриваше го. Езикът му обладаваше безмилостно вагината й, докато пръстите му стимулираха наситената с нерви зона по-надолу.

Само след няколко секунди той усети как оргазмът й разцъфтя. Тялото й се стегна. Високи, кратки, измъчени стонове излизаха от устните на Джес, след това потръпна конвулсивно и Хоук усети експлозията й.

Джесика можеше да се закълне, че умира. Удоволствието избухна като вълна от светлина и топлина, връхлетя съзнанието и нервните й окончания, след което изригна в утробата й. Подобно на електрически пипала прониза цялото й тяло и я запрати право в нажежения център на слънцето, откъдето не можеше да избяга. Избухваше отново и отново, докато тя не се разпадна на късчета, носещи се по дивия вятър.

Но Хоук не беше приключил. Докато тя се мъчеше да си поеме дъх, той се откъсна от женствеността й и се настани върху нея. Краката й паднаха от двете страни на бедрата му.

Главичката на пениса му се настани срещу нежния отвор на вагината й и младата жена изскимтя в очакване.

— Сладката ми Джес — простена Хоук, като се надвеси над нея, устните му потъркаха нейните, а пенисът му се притисна към вагината й. — Моя любов. Моята половинка. — Последните думи сякаш се откъснаха от него. Главичката на пениса му потъна в нея, предизвиквайки силен, изненадан вик.

Беше удоволствие и болка. Смес от усещания, толкова бурни, толкова неочаквани, че тя заби нокти в раменете му, докато се опитваше да ги осмисли.

— Хоук! — В гласа й имаше нотка на страх. Джес го чу, усети го. Никога не беше преживявала подобно нещо. Никога не беше знаела, че удоволствието може да бъде толкова интензивно, толкова горещо.

— Дръж се за мен, бейби. — Устните му се отдръпнаха от нейните след една кратка, нежна целувка. — Просто се дръж. Всичко ще се оправи.

Ще бъде наред.

Джесика усети устните му по шията си. Той я целуна, облиза я, одраска със зъби чувствителната плът и я подлуди с усещанията, които я връхлетяха.

Докато я докосваше там, пенисът му започна да се движи. Отдръпваше се и се притискаше, бавно и спокойно потъваше в нея, докато не достигна преградата на девствеността, от която Джесика не беше успяла да се отърве сама.

Младата жена чу ръмжене във врата си, миг преди Хоук да се отдръпне. Върхът на пениса му спря на входа на вагината й, преди да се гмурне напред.

Джесика изкрещя. Удоволствие и болка избухнаха вътре в нея, когато той разкъса последното доказателство за невинността й. И все пак не беше навлязъл целия. Плъзгаше се напред-назад. Дебелата плът галеше нервни окончания, така чувствителни, така отзивчиви, че тя не можеше да направи друго, освен да повдигне ханша си, вкарвайки го дълбоко, въпреки огнената тръпка, пронизала гръбнака й.