Читать «Целувка за Коледа» онлайн - страница 28

Лора Лей

Клиторът й се подаваше от набъбналите, блестящи гънки. Пулсиращ и влажен, той изкушаваше устните и езикът му. Беше мечтал да я вкуси, да зарови устни между бедрата й и да я обладае с езика си.

Мисълта, че най-сетне е негова, най-сетне е в леглото му, караше пенисът му да тупти, гъстата есенция на предеякулационната течност го овлажняваше.

Хоук легна до Джесика. Господи, искаше едновременно да я докосва навсякъде. Да я вкуси навсякъде. Езикът му облиза зърната й, преди да притегли едно от тях в устата си и да го засмуче жадно. Стегнатата малка пъпка стана още по-твърда и гореща. Повтори действията си върху втората и реакцията беше същата.

Обичаше ги. Първо ги засмука нежно, след това малко по-силно. Дразнеше ги едно след друго, докато Джес се гърчеше под него, пръстите й се вплетоха в косата му и я стиснаха, сякаш да го задържат при нея.

Когато Хоук се отдръпна назад и погледна към твърдите зърна, сладкото екзотично ухание на женствеността й привлече вниманието му към долната част на тялото й. Лекият слой от есенцията й блестеше като роса по меките къдрици, покриващи хълмчето, и изкушаваше вкусовите му рецептори.

Породата простена пресипнало и сведе глава. Устните му, леки като шепот, се плъзнаха по тялото й, езикът му облиза корема й, докато я преместваше по-нагоре на леглото и се намести между бедрата й.

Тя бе страстна, отдаде му се с доверие и вродена страст, което го смири и го остави да трепери от желание.

Разтвори краката й още повече и докато гледаше лицето й, езикът му облиза тясната цепка на женствеността й. Вкусът й беше като амброзия. Сладък и див и го караше да стене и ръмжи от опияняващата есенция.

Не приличаше на нищо, което беше опитвал преди. Наркотик, от който не можеше да се откаже. Прекрасен и мощен опиат. Плъзна езика си през гъстите сокове и закръжи около твърдата малка пъпка на клитора й. Облиза го, удари го леко и Джес се изви и потръпна от удоволствие.

Тихи, накъсани стонове се откъсваха от устните й, докато го гледаше. Клепачите й тежаха, сините й очи блестяха от насладата. Задъхваше се под ласката на езика му.

Колко време я беше чакал, помисли си Хоук. Но си струваше всеки мъчителен месец. Струваше си безкрайните нощи, за да я има сега, влажна и дива под него, докато той я поглъщаше.

Притегли твърдата малка пъпка на клитора й в устата си и го засмука нежно и непоколебимо. Джес се разтърси, ханшът й се изви, а пръстите й отново се заровиха в косата му.

С ръце под коленете й повдигна краката й по-високо и простена от удоволствие, когато малките й стъпала се отпуснаха на раменете му. Това я остави отворена за него, беззащитна. Езикът му се премести по-ниско, обиколи потръпващия таен вход на женствеността й, преди да се плъзне вътре с един рязък, гладен тласък.

Соковете й потекоха върху него, когато нежните мускули на влагалището й се стегнаха около натрапника. Джесика извика силно и отчаяно и Хоук се насили да остане неподвижен, само за секунда, колкото наближаващия оргазъм да отпусне вътрешността й.