Читать «Целувка за Коледа» онлайн - страница 27

Лора Лей

Хоук плъзна дънките по бедрата си. Освободената дебела и тежка ерекция щръкна напред. Затъпеният връх на тъмния ствол блестеше от влагата на предеякулационната течност. Пламтящата главичка пулсираше и изливаше още от влагата и накара Джес да се надигне от леглото и да протегне ръка.

Копнежът да го докосне, да го вкуси, беше почти непреодолим. Щеше да обвини за това разгонването, обаче знаеше за фантазиите, които владееха съзнанието й повече от една година.

А това беше една от тях.

Нямаше нужда да се притеснява, да се дърпа или да се сдържа. Хоук вече й принадлежеше, както и тя на него. Можеше да го докосва и целува както й харесва.

А това щеше да й хареса.

— Исусе! Джес! — Пръстите му пронизаха косата й, когато езикът й се изви над главичката на члена му.

Същата пикантна топлина, изпълваща целувката му, беше и в изтънчения вкус на пениса. Тя експлодира върху езика й. Джес простена леко, карайки бедрата на Хоук да потреперят от усещането на звука по плътта му.

Пръстите му стиснаха косата й, а бедрата му се стегнаха, докато езикът й облизваше и галеше.

Младата жена се чувстваше опиянена, но знаеше, че това все още не може да се дължи на разгонването. По-късно, може би, но не точно сега. Не още.

Точно сега беше тя. Нейната нужда, нейното желание, нейните фантазии и искаше всяка секунда от тях да продължи вечно.

Джес разтвори уста и обхвана набъбналата главичка, езикът й погали горещата плът и усети струя предеякулационна течност.

Тази течност имаше предназначение да овлажнява и разпалва, а не само просто да носи хормона или възбуждащите качества.

Мъжките Породи бяха доста надарени, особено в широчината. Предеякулационната течност, изливаща се от тях, съдържаше специален хормон, който отпуска и разхлабва нежната женска плът по време на чифтосването, за да гарантира, че няма да има болка.

— Господи, Джес. Достатъчно! — Хоук я отдръпна от себе си, точно когато тя започваше наистина да се наслаждава на вкуса му, на усещането за него.

Присвивайки очи, Джес застана на колене, сграбчи подгъва на пуловера и на блузката и ги издърпа над главата си, след което ги захвърли на пода.

Искаше да го подразни още малко, но преди да има време, Хоук я бутна назад върху леглото, улови единия й крак, сръчно развърза ботуша и го издърпа. Вторият го последва само след няколко секунди.

Джес не успя да си поеме дори дъх, преди ръцете му да разкопчеят дънките й. Ловко ги плъзна надолу по краката й и я разголи изцяло пред погледа си.

Младата жена се изчерви, докато очите му блуждаеха по тялото й. От лицето до пръстите на краката й, сякаш я изпиваше.

Хоук никога не беше виждал нещо или някой по-възхитителен от Джесика. Стройно стегнато тяло, високи пълни гърди, тъмнорозови твърди зърна.

Като бонбони, помисли си той. Зърната й приличаха на най-сладките бонбони.

Погледът му се премести по-ниско, за да огледа съвършения леко заоблен корем, бледите, обсипани с лунички бедра и нежното, покрито с тънки косъмчета хълмче между тях.