Читать «Бедствие на високи токчета» онлайн - страница 38

Кристина Дод

Дали би издържала, ако той въобще не я яхне.

— Кажи ми, cara. Кажи ми доволна ли си от мен.

За миг плътният му глас с екзотичен акцент затули смисъла на думите. После тя осъзна — той искаше нейното одобрение. Този великолепен мъж не действаше напосоки, не я приемаше за лесна. Опияни я това той да зависи от милостта й.

Постави показалец на езика си и го плъзна, влажен и топъл, по изпъкналото му бедро.

— Много съм доволна.

Без никакви превземки той си свали обувките и чорапите. Смъкна дантелените й прашки, без да закачи токчетата, след което ги вдигна и ги разгледа с усмивка, която едновременно отричаше и боготвореше тяхната оскъдност.

После пусна прашките, заби коляно между краката й, приведе се, помилва шията й, плъзна пръсти по гърдите и корема й. Завъртя палец около пъпа, целуна го… и мушна език в него.

Искрата, която припламна в нея, я накара да се извие като котка.

Той тихо се засмя. На Бренди едва ли не й се стори, че той се смее на италиански.

Роберто вдигна нагоре краката й и се отпусна върху нея.

Първата безсрамна ласка на езика му я накара да се съпротивлява. Не беше свикнала с такива интимности… нито с концентрирания прилив на страст, който я прегази като скоростен влак.

Но той не обърна внимание на този отпор, а продължи майсторски да я дразни, докато тя вече не се бореше за свобода, а за още ласки. Езикът му направи на пух и прах самообладанието й, свали всичките й маски, защити, бариери. Накрая Роберто я доведе до оргазъм с един тласък.

Бренди се гърчеше неистово, а той я окуражаваше. Тя намери свободата, щом разбра, че радостта й го възхищава.

Когато еуфорията й постихна, откри, че той е върху нея. Тежестта му я притискаше изключително приятно.

Всичко беше много по-различно, отколкото с Алан. Алан се цупеше, когато тя отправяше предложения, дърпаше се от всичко, което според него беше гнусно — тоест всичко, което би й доставило удоволствие. Роберто беше по-голям, по-широк, по-висок, по-як… не се притесняваше, че би могла да го изтощи. С нищо не би могла да накърни егото му. Той беше адски самоуверен…

И тя искаше да е толкова самоуверена.

Стисна го за плешките, погледна го в очите и произнесе с най-властния си тон:

— По дупе, господине.

Той изпъшка и се засмя весело. Плъзна ръце под нея и изведнъж тя се озова в доминираща позиция. Ето го мъжът, готов да се откаже от първенството си. Бренди се надигна, погледна го в лицето и установи, че той я наблюдава с премрежени очи. Усмихна й се с лека, предизвикателна усмивка и тя откликна с подобна. Едното високо токче изтрака на пода, после другото.

— Да не те заболи.

Това беше подигравка, предизвикателство.

— Не бой се — усмихна му се тя, — ходила съм на балет и на гимнастика. Много съм… пластична.

Той притвори очи, сякаш телом и духом вкусваше загатнатото обещание. Когато ги отвори, Бренди видя болезненото предчувствие, което го държеше в захлас. Затова продължи да му показва една страна от себе си, за която не беше подозирала, че съществува.