Читать «Міжнародне єврейство» онлайн - страница 82

Генрі Форд

«Світова коаліція невірних ще могла б тимчасово помірятися з нами силами, але захистом нашим, в цьому відношенні, є глибокий і невикорінний розкол, що панує в їхньому середовищі. Шляхом розпалення релігійної і національної ненависті, якими ми протягом двадцяти сторіч живимо їхні серця, ми створили ворожнечу між особистими і національними інтересами невірних».

Твердження, безумовно, справедливе, оскільки воно стосується взаємної боротьби між неєвреями й усередині християнського світу. Адже ми були в нашій власній країні свідками того, що «ворожнеча між особистими і національними інтересами» заснована на «релігійній і расовій ненависті». Але хто б міг думати, що все це виходить з одного джерела? Кому — і це ще більш гідно подиву! — могло спасти на думку, щоб окрема людина або група людей могли присвятити себе такій задачі? Але в Протоколах прямо сказано: «Ми створили ворожнечу, — таким шляхом ми захищаємося від можливості ворожої нам коаліції невірних». Чи будемо ми вважати ці Протоколи продуктом єврейської творчості і відображенням єврейських інтересів чи ні, але одне не підлягає ніякому сумніву: — сучасний стан неєврейського людства саме такий, яким він зображений в протоколах.

Але це ще не все ; продовжується робота з подальшого поглиблення розколу і маються ознаки того, що робота в цьому напрямку йде успішно. У Росії ми вже бачимо видовище, як нижчі класи неєвреїв, під керівництвом євреїв, виступають проти інших класів неєвреїв.

У першому протоколі, у якому описується, який вплив робить на народ економічна система, заснована на спекуляції, говориться, що «таке свого роду економічне божевілля… дало в підсумку суспільство, позбавлене ідеалів, холодне і безсердечне, і такі ж суспільства будуть виникати й у майбутньому. Таке суспільство, далеке всякої щирої політики і релігії, підпадає єдино під владу спраги золота… Тоді нижчі класи невірних, не з любові до добра і навіть не з жадібності, а єдино з ненависті до “привілейованих класів”, підуть разом з нами на бій проти наших суперників, освічених класів невірних, у боротьбі за владу… Нижчі класи невірних… підуть за нами проти освічених класів невірних».

Якби сьогодні спалахнув цей бій, то ватажками неєврейських руйнівників у їхній боротьбі проти неєврейського суспільного порядку виявилися б скрізь євреї. Вони вже тепер займають місця вождів не тільки в Росії, але й у Сполучених Штатах.

XII. Єврейські протоколи вже претендують на часткове виконання плану

«При сучасному потрясінні всіх існуючих авторитетів, наша сила стане більш незламною, ніж яка-небудь інша, оскільки вона залишиться невидимою, поки не зміцніє настільки, що ніяка хитрість не зможе під неї підкопатися». Прот. 1.

«Для наших цілей безумовно необхідно, щоб по можливості, ніяка війна не спричиняла збільшення територій. Завдяки цьому війна отримає економічне забарвлення… При такому стані речей обоє супротивників будуть поставлені під контроль наших міжнародних агентів, озброєних мільйонами очей, чий кругозір не стиснутий ніякими кордонами. Тоді наші міжнародні права стануть вище вузьких національних прав і почнуть керувати урядами так, як останні керують своїми підданими». Прот. 7.