Читать «Міжнародне єврейство» онлайн - страница 140

Генрі Форд

Єврейське панування в Росії (1920)
  Число членів Члени євреї Кількість євреїв у відсотках
Рада народних комісарів 22 17 77
Військовий комісаріат 43 33 76
Комісаріат Іноземних справ 16 13 81
Комісаріат Фінансів 30 24 80
Комісаріат Юстиції 21 20 95
Комісаріат Освіти 53 42 79
Комісаріат Соціальної Освіти 6 6 100
Комісаріат Праці 8 7 88
Уповноважені більшовицького Червоного Хреста в Берліні, Відні, Варшаві, Бухаресті і Копенгагені 8 8 100
Обласні комісари 23 21 91
Видні журналісти 41 41 100

Цифри ці повчальні. Єврейська участь ніде не нижче 76%. (За дивною випадковістю, найменший відсоток євреїв доводиться на військовий комісаріат). Що ж стосується різних комісій, що не мають справи безпосередньо з народом, то в різних комісіях з оборони і пропаганди євреї буквально займають ледве не всі місця. Згадаєте, що говориться в Протоколах про панування над пресою, згадаєте слова барона Монтефіоре про це, і подивіться на урядових журналістів. Ця компанія складається з 41 члена і всі євреї. Тільки єврейському перу довірена більшовицька пропаганда. Далі йдуть уповноважені радянського Червоного Хреста, що є нічим іншим, як червоними агентами у всіх вищевказаних містах, — всі вони суцільно євреї.

Комісаріат соціального забезпечення, місце соціальної допомоги, від якого залежить життя і смерть сотень тисяч, складається з 6 членів — всі євреї.

З 53 членів комісаріату освіти 11 показані неєвреями. Чого вартують ці неєвреї, можна догадатися.

Яка ж доля російських дітей? «Їх, — говорять шляхетні єврейські вихователі, — ми будемо навчати усьому. Ми викинемо з їхньої голови сміття. Вони будуть вчити правду про все». Що під цим розуміється, перо відмовляється писати. Коли Угорщина звільнилася від червоного більшовизму Бела Куна (теж єврея), були серед жертв народного гніву і безневинні євреї, так що євреї, мабуть праві, коли вони називають час, що наступив після катастрофи їхньої спроби ввести російську трагедію й в Угорщину, «білим терором». Однак, маються незаперечні докази того, що ніщо так не сприяло вибухові білого терору, як розпач і сказ батьків, чиїм дітям, за час короткого панування євреїв-більшовиків, насильно прищеплювали всякий бруд і мерзенність.

Такого роду розповіді американські євреї слухають дуже неохоче. Ця їхня відраза могла б їм бути поставлена в похвалу, якби вони одночасно не ставали на захист тих, хто робив ці злочини. Проте, давно відомо всім, що цнотливість християнської жіночої молоді в очах єврейських юнаків і чоловіків не цінується так високо, як цнотливість єврейських дівчат. Але принаймні, було б приємно довідатися, що всі євреї безумовно засуджують ту розпусту, що мала місце в Росії й Угорщині під ім'ям «виховання». Але тому що головний вплив, який тепер морально розкладає неєврейське юнацтво в Америці, виходить від самих же євреїв, і поверх того, Протоколи однією з бойових цілей ставлять «зниження морального рівня юнацтва невірних», то немає нічого дивного в тому, що євреї на цей факт нічим іншим не вміють заперечити, як тільки лайками і голими запереченнями. Тим часом, головне обвинувачення наше проти євреїв полягає не в економічних методах комунізму і не в обмані і невтримному введенні в оману народу. Ні! Воно полягає в прищеплюванні чисто тваринної моралі, що всюди пробивається назовні: саме тут проходить чітка поділяюча лінія між неєврейським і єврейським розумінням моральності. Ми не будемо говорити тут про страшну жорстокість, що йде з цією тваринною мораллю рука в руку: ми обмежимося єдино тим, що повторимо пояснення, що дає цьому єврейська преса: «Можливо, що євреї в Росії несвідомо мстять за свої вікові страждання!».