Читать «Альтернативна Еволюція» онлайн - страница 92

Олесь Бердник

Попереджуючи можливі запитання, одразу скажу: ПРОРИВ — це не містичне фантазування. Це — конкретні досліди й експерименти, впровадження сучасних винаходів, утворення новітніх шкіл. Діти, нове покоління, має перейняти естафету виходу з тюремного світу. Йдеться не про якісь медитативні, відірвані від реальності речі, а про енергетичну зміну ноосфери Землі, створення нового психотипу людини. Адже перепона для цього здійснення одна: наша спляча СВІДОМІСТЬ.

Варто лише зважитися на це — і Небо пошле нам те, що потрібно для прориву! Все дається своєчасно. Але для ПРОРИВУ необхідний ПРОВІДНИК. Без провідника «прорватися» неможливо, бо саме він тримає зв'язок із Джерелом Буття, Небесним Батьком.

Дві тисячі років тому Небо послало Землі одного з таких Провідників. Це Христос. Саме тому Його називають Спаситель (Визволитель).

Отже, якщо Христос — Визволитель, то Антихрист — це наш Тюремник. Він захотів лишитися в масштабах Землі, в планетарному яйці. «Падіння» Сатани у тому, що він не бажає виходити за межу Земного Яйця, за межу галактичного континууму. Хитрість Антихриста (Князя Світу цього) — це концепція замкнутого світу і постійне задоволення наших тілесних потреб. Тому альтернатива лише в трансформації, повному переродженні, і це повинно стати нашим постійним станом: як птах живе польотом, так Людина має жити пізнанням, оновленням. Це і є істинне Безсмертя…

Запитання:

Але ж те, про що ви говорите, не має на увазі покидання Землі напризволяще? Це не втеча, не фізичний відліт за межі планети?

Олесь Бердник:

Цілком правильно. Коли ми кажемо про політ Зоряних Журавлів, ідеться не про те, щоб залишити планету Земля. Ми покидаємо Землю вчорашню, Землю руїни, Землю інквізиції, Землю монстрів. Знаходячись тут, ви вже внутрішньо, ментально живете в іншому вимірі. І якщо ви і ваші товариші живете в іншому вимірі, то ви підтягуєте до себе інших. Ви відкриваєте двері, браму в інший вимір.

Згадаймо легенду про Фархада: так само ми повинні пробити скелю нерозуміння і неуцтва. Тоді інформаційний струм ріки Всесвіту рине сюди, на Землю, оновить її, і сама планета Земля стане іншою.

Запитання:

А як ви астероїд будете робити?

О. Б.:

(Усміхається.) Астероїд? Спершу Астероїд буде творитися тут, на Землі. Астероїд — це своєрідна ментальна Зоря. І «творитимуть» її люди, які збираються для спільної роботи. Бо що таке Астероїд? Це космічне тіло, камінь. Якщо він пустельний, то він може летіти мільйони років і так пустельним і залишитися. А коли на ньому виникне, як у романі «Зоряний Корсар», оселя могутніх істот, тоді це — Астероїд Свободи. Але спочатку потрібні люди. А коли люди прийдуть, тоді виникнуть можливості створити і лабораторії, і відповідні літальні апарати для виходу не тільки за межі Землі, а й за межі Простору і Часу.

Космос — це не тільки те, що ми бачимо на зоряному куполі. Космос — це і Невидимий Світ; той Усесвіт, що його ми бачимо «простим» оком, — це тільки маленька частка, тільки блискітки тієї глибини, яку ми таїмо в собі.