Читать «Альтернативна Еволюція» онлайн - страница 91

Олесь Бердник

Якщо прийняти цю теорію, то якраз нині закінчується космічний цикл, завершенням якого стане максимальне наближення до точки зісковзування Сонячної Системи в чорну діру. Одне з останніх наближень до колапсару відбулося приблизно 14 тис. років тому і ознаменувалося катаклізмом — всесвітнім потопом.

Чорна діра — астрономічний аспект принципу Люцифера. Колись це була блакитна Зірка. Вона була центром, навколо якого оберталася наша Система. Внаслідок падіння всі негативні енергії Людства зібралися докупи і утворився образ планетарного духа, що уособлював принцип сукупного людського зла і невігластва, — образ Сатани. Це колективний роз'єднуючий розум, Інтегральний Інтелект планети.

Відбулася деформація Цілості, і її розбиті елементи сформували сонця, планети, людей. Всесвіт може зцілитися, лише органічно відновивши свою Єдність. Необхідно синтезувати Єдине Тіло. Це й буде виходом за межі космічної тюрми, ПРОРИВОМ. Для здійснення ПРОРИВУ необхідно:

Збагнути, що ми в тотальній темниці, але все необхідне для визволення є в нас. Усвідомити, що боягузтво, безвідповідальність, невігластво — це плоди одного дерева, падіння Брами.

Потрібно підготувати вихід для всіх. Для цього треба об'єднати емоційну й ментальну сфери, думки і чуття, котрі дозволили б пробити тюрму з інших вимірів. Науковий аспект: створення гармонійних умов пізнання на космічних тілах — планетах, астероїдах і, в тому числі, збереження фізичного апарату Людини. Необхідний вихід за межі стереотипів. Треба вивчити таємниці Людства через усіх шукачів-попередників. Ідеться не про подолання механічного простору, а про енергетично-якісну зміну Людини.

Потрібно зібрати платформу для Прориву, а для цього необхідний вихід на ментальний терен нового світобачення.

Всі шукаючі уми Людства давно зауважили нерозривну тотожність Часу і Простору. Час — породження руху простору, простір — наслідок спіральної текучості часу. Отже вихід повинен відбуватись одночасно за межі і Часу, і Простору. Вихід з колапсу — це прорив через ментал, бо ментал, на відміну від біологічного життя (а також астральних проявів), не підлягає впливу часово-просторового вихору.

Потрібно створити на планеті гармонійне знання. Земля має стати розсадником життя і знання. Зараз Земля оточена страхітливим сіро-чорним туманом хімічних викидів, вона фактично знаходиться в «комі». Необхідно відшукати шлях синтезу науково-технічного і духовного сталкінгу. Мета цього — реалізація внутрішньої Людини. Потрібно вийти за межі вихору, в спокійний космос (Нірвану). Один з яскравих прикладів такого виходу — святі, старече тіло котрих не було здатним до Преображення, тому вони поверталися до Вітцівського світу в ментальному тілі. У церквах відспівують: «Со Святыми упокой», тобто у вільному, «спокійному» Всесвіті. Засновник Запорізької Січі Байда-Вишневецький при посвяченні отримав ім'я Байда — від слова «байдужий», тобто «спокійний».