Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 34

Ема Томова

– Още... още... скъсай тая путка... сцепи я тая мръсна курвичка... Ще я ебеш много, нали? Хайде... грубо... точно там... охххх...

Все по-често ми се случваше да говоря мръсотии – излизаха от глъбината на перверзния ми мозък, без да го целя умишлено. Просто отключих тази си способност и я отчитах като важен етап от сексуалната ми еволюция.

Хора със задръжки не могат да говорят мръсотии.

Не става дума дали обичаш или не, а дали го можеш – дали успяваш да надмогнеш задръжките си и да отприщиш словата, извиращи в състояние на възбуда.

Преди не можех да говоря от смущение (да припомня срама от връзката с Ангел), но с времето започнах да обожавам да назовавам и да чувам. Действаше ми силно. Дори при мастурбиране започнах да си шепна мръсни думички.

Камен трябваше да намалява темпото, докато си търках клитора, но намерихме точния ритъм. Той набъбна толкова, че замръзнах, изтръпването ме заливаше постепенно. Застинах и веднага ме заля парещо удоволствие, на пулсации. Вагината ми се стегна, стисна члена му, Камен изохка, после го отпусна, розата трепна – нов трус, замръзна и се отпусна. И пак – набъбналите ми женски органи трепереха, свиха се и се успокоиха. Обръщах очи нагоре, стисках чаршафа и пристиснах бедра, а той изчака – тихо ръмжеше заради стискането, заливах го със сладък мазен сок.

Топлината ми го връхлиташе, стягаше го като в нежен капан и го пускаше, а влагата ми се лееше по мъжките му органи. Силните конвулсии бяха мои и негови – две тела в един цялостен организъм.

Женският оргазъм е доста осезаем, пренася се на двамата партньори и превръща емоцията в обща. Бях забелязала очите на мъжа, когато свършваше – и те се пренасяха някак другаде, в „онова“ измерение. Жената и свършването й напомняха сирена, пееща песен, приканваща и омагьосваща, и никой мъж не можеше да устои.

Поотпуснах се, пулсирането намаля, само вагината ми слабо тупкаше, а клиторът не можеше да бъде пипан сега – прекалено набъбна и стана свръхчувствителен.

Камен ме сграбчи и ме обърна по гръб. Хвана краката ми и ги сложи на раменете си. Намести се, наклони се напред и заби мощта си до дъно – от превъзбуда бях така разтворена и мокра, че ме проряза болезнено.

Извиках.

Той спря, но аз не исках да спира.

Тогава мъжкото тяло се отлепи назад и ме връхлетя яростно – навлизаше дръзко, разпъващо, блъсваше ташаците си с плясване…

Усетих как плувнах в мазнотия отново, цялата треперех. Камен се поизправи, взе лубрикант и пак ме наведе на задна. Бях отпусната, с омекнали колена, като пластилин. В този момент се чувствах абсолютна играчка и можеше да прави всичко с тялото ми.

Той ме плясна по задника и натисна лекичко аналния ми вход. Пъхна пръста си вътре, малко беше неприятно, но той не спря, а плавно навлизаше в тясната дупка. Стенех и се отпусках. Сложи пениса си на входа. Твърдината му бавно започна да потъва навътре.

Заболя ме, помолих го да изчака малко – това беше онзи преломен момент, в който ми трябваше малко време, за да свикна и да стане хубаво. Все пак пенисът беше голям.