Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 32

Ема Томова

Исках да го пипна, но почти не можех – неговата страст надделяваше, беше много силен и просто му се отдадох. Оставих го да прави с  тялото ми каквото си иска. Обичах това – да пожелая така мъж, че сама да искам да съм негова жена, играчка, мръсница, курва, приятелка, любима, всичко, което той поиска. С Камен това се случваше по естествен път, бяхме равни по сила и енергия. Чувствах как си пасваме.

В неговите ръце бях крехка и малка. Целуваше гърдите ми с обожание. Сложи ме да седна на леглото, аз подпрях ръце назад и разтворих крака настрани, за да му позволя достъп. Той жадно целуваше онази нежна част от вътрешната страна на бедрата, която се свързва с най-женските ми органи.

Изтръпнах цялата и отронвах въздишки.

Обичах да ме дразнят отдалече, фино и нежно. Усещах се топла и влажна още в колата, но сега се подмокрих, а Камен бавно се приближаваше към срамните ми устни и клитора.

Сепнах се, когато духна там, в котето ми.

Струята въздух беше интересна изненада и ми подейства възбуждащо. Усмихнах се, а той ми даде пак дъха си. Веднага след това лизна най-изпъкналата гънка на срамните устни – само я докосна леко, после отново и отново.

Опънах шия назад и с едно плавно движение долепих розичката си в устата му. Започнах да я бутам все по-силно, а той пъхна езика си направо вътре. Така хубаво се плъзгаше вътре-вън, че половината му лице се омазни в соковете ми.

– Целуни ме – помолих.

Камен стана, изправи се и бавно приближи над мен, а аз – гледайки го в очите – легнах назад, покорна пред мъжката му сила, която ме връхлиташе и хипнотизираше. Разтворените ми крака обвиха кръста му, косата ми се разпиля по леглото, пипах с ръце големия му гръб и го стисках.

Той приближи устни и ме целуна – усетих собствената си миризма.

Има ли описание това?

Ухание на ЖЕНА, на възбуда, на нещо красиво, перверзно, извиращо от изконната същност. Лъхаше ме топлинка. Вкусвах мокра сладост, прекрасна, с нотки на невинност и нещо мръсно едновременно. Камен сля езика си с моя и ги завъртяхме в страстни кръгове, миризмите и течностите станаха общи.

Беше ме натиснал плътно, а аз се отдавах и вибрирах от възбуда като пеперуда. Бутнах го, за да му дам знак да се премести до мен.

Той легна и облизах зърната му, близвах коремчето и заслизах надолу – езичето ми лекичко докосваше кожата му, мърках като коте и стигнах до колана на панталона му.

Разкопчавах бавно, гледайки го в очите.

Опипвах пениса му през дрехите, издутата топка трепкаше неспокойно. Застанах между краката му, смъкнах панталона, дръпнах слиповете. Изскочи пред очите ми – дебел, сочен, симетричен, с едра главичка, а ташаците изпаднаха надолу, космати и тежки.

Щях да се погрижа да го направя голям и тръпнещ, за  да ме прониже. Облизах главата, Камен изохка, после чепът потъна в мократа ми уста, която го засмука жадно. Плъзваше се нагоре и надолу, бавно, меко, мокро, сладкият член стана корав, набъбна и твърдостта му ме влудяваше. Усещах как мазнотията между краката ми лепка и гъделичка, не спирах да смуча. Чух го как изстена и се изпъна назад, задържах, натиснах, догади ми се малко, извадих го и звучно плюх на пениса. Хванах с ръка и затърках бурно, а езикът ми се въртеше по главичката, лигите ми лепкаха навсякъде.