Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 2

Ема Томова

И силно ме възбужда.

Когато мъжът отзад се изправя, хипнотизирано зяпвам как обхваща с ръце дупето ми и как властно потъва в удобно предоставената му отворена цепка.

Ахнах в синхрон със Себе си от филмчето.

Мокротата между краката ми беше същата, която тогава обливаше пениса на Учителя, пронизващ ненаситната ми вагина. Шамарчето по облия ми задник ме накара да трепна. С порочна усмивка гледах как той хваща ученическите ми опашки и продължава здравите си тласъци, които изтръгват стенанията от мен. В един миг женските очи се отварят, обръщат се нагоре, тялото ми се разтреперва и чувам как пъшкам и ръмжа, ритмично и звучно. Припомних си с изумителна яснота как дебелият чеп натиска металния инструмент и напрежението се засилва. Чувствах се тотално разчекната.

Бях гледала толкова пъти оргазмите си в огледалото, но сега беше различно. Наблюдавах как друг човек ме води към удоволствието.

Порнофилмите не могат да се сравнят с могъщото усещане да виждаш себе си в ролята, в която се възприемаш като истинска.

Филмчето, изпратено ми от мъжа след нашата среща, ме накара да се замисля – дали няма да е хубаво тези вълнуващи кадри да бъдат видени от други хора и те да изпитат същата прекрасна възбуда, която изпитах и аз? Не е ли грях да „заключвам“ тази красива сугестия? Знаех, че е невъзможно по ред причини. И все пак...

Мислите в главата ми поеха в друга насока.

След като не можеше да бъде видяно, това съвсем не означаваше, че не би могло да бъде предадено по друг начин. Надарени сме с множество сетива – гледаме, чуваме, усещаме, надушваме... Но можем и нещо уникално – да четем.

Надали има по-особено въздействие от акта на четенето и нахлуването на новото знание в мозъка. Когато четем, ние позволяваме нещо ново да навлезе в нас, да ни влияе, да ни промени. Четенето ни задължава да мислим – единият процес неизменно води до другия, а това обогатява ума ни, прави го гъвкав. Не полагаме изпит за прочетени книги и не получаваме диплома, която да послужи директно за нещо. Отпечатъците от четенето обаче са дълготрайни, неоспорими, пълноценни и напълно осезаеми. Реших да опитам да пресъздам силата и дълбочината на изживяните сексуални емоции чрез Словото.

Слово и Секс.

Интелектуалност и разврат.

Сакрални светове за мен.

Сексът е моят вълшебен свят – очарователен, различен, спасителен, обогатяващ, удовлетворяващ. Той е наркотично нужната ми доза щастие, без която не мога да живея.

Цензурата не е нужна, когато се говори за секс.

Дори обратното – трябва да се лишим от нея, за да усетим истинската емоция.

Начало

Любовта ми към секса помиташе границите на нормалното задоволяване и се извисяваше до истинска стихия. Чистото любопитство, породило се в мен още в ранна детска възраст, достигна до чувствени реални изживявания – както вероятно се случва с всекиго. За мен обаче сексът се превърна в страст, в огромна сила и голяма слабост едновременно. Каквото и да учех, каквото и да работех – чувствах, че някъде другаде е дарбата ми, че съм по-добра в друго. Емоционалният ми свят приличаше на лодка, подвластна ту на спокойните води, ту на бурите в морето.