Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 114

Ема Томова

Чувах, че ръмжа.

Силните трусове от пениса му намаляха и любимото усещане на запълваща ме топла сперма ме накара да се отпусна назад.

Бях развързана. Когато стъпих на земята, получих световъртеж и легнах на леглото.

Букетът емоции, неизменно поднасян от Сър Д. всеки път, ми влияеше особено силно, направо до прилошаване и загуба на ясни ориентири. Безспорно БДСМ детайлите се оказваха двигател на моето изключително вътрешно напрежение. Свършвах все по-лесно и по-бързо.

Полежахме си така и отидохме на обяд.

Никога нито за миг не съм можела да се отърва от мислите си, от динамиката им, от постоянната им игра в главата ми. А тъй като в секса се случваше да поемам нови посоки, то това бяха и нови поводи за размисли. Чудех се какво ли е да ме подчинят не един, ами двама Господари. Или поне да има още един мъж, заедно с Доминиращия ме.

След като моят Сър ме влудяваше, то присъствието и действията на втори биха били истински взрив – от всичко по две, двойност, нещо като емоции „на квадрат“, а като сметнем, резултатът излиза много повече.

Сексът с двама мъже ми е голяма слабост.

Побърква ме усещането да не съм оставяна на мира дори за миг – ръце, устни, езици, пениси… Да ме търсят непрекъснато, да ги чувствам плътно, интензивно, по всичките си места и отвори. Разтичаше ме само мисълта да съм толкова перверзно „заета“, че едва да си поемам дъх. Май това е формулата ми за перфектно изживяване. Да няма почивка. Всичко да е почувствано в крайните му измерения.

Точно така беше всеки път с Господаря. Достигах до най-трудно постижимото, до задоволяването. Да си лежа с размекнато тяло, чиито пулсации затихват, да дишам тежко и да усещам, че не съм само раздразнена и тепърва искам още – това беше удовлетворение за мен, твърде рядко изпитвано.

Доста дълго не смеех да споделя за желанието си да има друг мъж. Все пак това не е просто секс, а отношения Господар – Подчинена. Зависеше от различни фактори. Някои мъже не искат да споделят жената, други с удоволствие го правят. Не бях усетила Сър Д. да е от вторите.

Затова бях приятно изненадана, когато веднъж той доведе свой приятел…

Господарят и помощникът му

Сър Д. ми даде ключовете от апартамента му и ми каза да го чакам там. Искаше да облека нещо еротично, да приготвя вино и три чаши. Три чаши?!?

Еха, направо припках из стаите, вършейки поставените задачки. Приготвих виното и чашите, подредих ги на масата. Запалих свещички.

Отидох в другата стая и започнах да разглеждам еротичните си неща. Колебаех се между червено мрежесто боди и черно, но не мрежа, а с дупки и ластичета. Избрах черното. Свалих поличката и блузката си. Останах по бельо и чорапки. Съблякох само бельото. Обух бодито откъм краката и започнах да го настанявам по тялото си.

Всяка еротична дрешка си има начини за обличане и разполагане по женските зони, защото обикновено има много дупки, ленти, връзки и т.н. Понякога се затруднявах и усуквах. Връзките бяха особено объркващи и често ги слагах грешно.