Читать «Машина за ангели» онлайн - страница 152

Ник Харкауей

Помежду хапките На Вашите Услуги позволи на ръцете си да се залутат силно надолу (и благодаря на Бога, мисли си Еди, че хурията на Опиумния хан не се интересува от предварителни игри) и гали през униформените му панталони онова, което си въобразява, че е достатъчно героичният мъжествен орган на капитана. Всъщност, след като открива изумителните пропорции в хватката си, нападателката изпада в амок и започва да му се натиска с въртене и шаване, и разкрива окуражително свои части, които по идея не се показват по време на средните етапи на хранене.

На Вашите Услуги най-вероятно би била малко стресната да открие, че упражнява уменията си на съблазнителка върху голям зелен банан. След навременното предупреждение на Шашавата Кейти Еди е взела мерки да го натъпче в съответната област. Но няма как да изпита задоволство от съобразителността си, тъй като проклетият плод се притиска право в кожата й по много нагъл начин, прилепва плътно към извивката на бедрото и и натиска с мека, гумена точност най-чувствителните й части. Следователно, макар въздействието на На Вашите Услуги да няма пряк ефект, простата механика и относителната твърдост на банана водят до определена степен на… надали има друг термин за това… стимулация.

Когато На Вашите Услуги сяда върху в скута на госта и започва да се върти в бавна, страстна осморка, Еди захапва парче от червения сикимски тигър и успява с нито звук да не се издаде като жена, която се люлее на ръба на сексуалния екстаз върху интимно прикрит азиатски плод. Успява само отчасти. За щастие, Опиумният хан е зает с друго.

Сега, в топлия мрак, Еди се взира в стоножката Ричард. В областта около устата се забелязва ясна прилика с младия офицер от стражата, който тя срещна в Пимлико. Да, точно така. Определено си го търсиш, момко-насекомко. И пфу отново… Вярно, оригиналният Ричард беше чисто избръснат и се гордееше с монументалната си брадичка. Този тук има фини косъмчета по долната си челюст. Вероятно е някаква пуританска брадица. Ричардов син. Еди леко премества тежестта си и вади кукрито от канията. Ричардовият син пристъпва по-наблизо, сякаш е намерил нещо извънредно интересно отляво на жертвата си. От часовниковата кула като по поръчка се разнася шумно, удобно издрънчаване. При следващия удар на камбаната Еди спуска ръката си с все сила и Ричардовият син е прикован към клончето с тихо шлю-уп.

Ха!

Миг по-късно патрулната двойка си е заминала и Еди продължава изкачването. Вдигаме крака нагоре, ето и удобен перваз… Тя се олюлява в примката. На път за среща с чудна дама, тра-ла-ла. Да, наистина: Шашавата Кейти не е шашната, пипето й сече като бръснач. Бележката в джоба на Еди й обяснява къде да иде и как да стигне дотам — и кога. Другият крак нагоре… Тя спира, вслушва се в звука от потракващия в каменна стена карабинер, който я издава. Не, всичко е наред. Някой мести стъклени съдове на втория етаж. Нагоре и пак нагоре.