Читать «Блокбастер» онлайн - страница 46

Зоран Жмирич

Косяк

Патрон на місцевому базарі коштував стільки ж, скільки косяк. За цю ціну кожен з нас міг бути живий або мертвий. Мені спало на думку, що я хотів би знати, скільки коштувала смерть Шиме.

Борна зі свого лежака штурхонув мене ногою. Я лежав на боку обличчям до нього. Коли розплющив очі – побачив, що він підняв голову, дивиться на мене й очима показує, щоб я звернув увагу на протилежний край приміщення. Я піднявся на лікоть і побачив, що на матраці, на якому спала Майда, щось рухається. У перший день я гадав: чому в штабі не виділили психологиням якогось зручнішого місця для сну, але пізніше Раукар сказав, що Майда сама наполягла, аби їй дозволили спати в нашому приміщенні. Я піднявся і роззирнувся – усі сиділи на своїх лежаках і мовчки дивилися у той самий бік. З іншого краю кімнати мені махнув Черкез. Його матрац лежав у тому самому ряду, що й Майдин, і йому було видно значно гірше, ніж нам. Він самими губами, без жодного звуку, спитав мене: «Вони трахаються?» Я знизав плечима, гадки не маючи, хто і з ким там міг би бути. На фронті я давно збагнув, що від будь-кого можна чекати будь-що, але ніколи не думав, що побачу щось схоже. І хоч загальний сенс був зрозумілий, що конкретно відбувалося – роздивитися не вдавалося. Але коли за кілька хвилин справа дійшла до вибуху емоцій, Майда в запалі скинула з себе ковдру.

Це був Аміджа – він лежав на її худорлявому тілі, а вона шалено вигиналася під ним. Сцена була абсолютно гротескна: висока, під сто вісімдесят, суха, майже кістлява Майда – і сантиметрів на двадцять коротший за неї, жилавий та опецькуватий Аміджа. Чесно сказати, він скидався на мопса, який здерся на дога.

Хлопці вже уголос коментували їхній секс, докидаючи зауваги з усіх боків. Почалося з тихого «Дай запальничку» серед тих, які хотіли споглядати небуденну сцену геть розслаблено, далі перейшло до голосніших обурень, гавкання й завивання, що линули найбільше з боку Швидкого й Черкеза. Обидва підійшли ближче, всілися на підлогу й коментували мало не кожен рух. Аміджа смикався над Майдою, хвицаючи забинтованими ногами, на яких з-під бинтів почала виступати кров. Важко сказати, скривився він від екстазу чи від болю у ногах. Насамкінець його тихі стогони переросли в гучні крики, але він все не зупинявся, хоч бинти вже наскрізь промокли кров’ю. Швидкий і Черкез звелися і підійшли до коханців.

– Чорт забирай, ходити не можеш, зате репетуєш, як та співачка.

Вони з двох боків схопили Аміджу за руки й ноги і стягли його з Майди. Аміджа й далі кричав від болю. Кров уже не просто виступала з-під бинтів, а крапала на підлогу. Черкез і Швидкий віднесли його до лежака. Він ще певний час совався там зі спущеними трусами й виразно видимою ерекцією. Швидкий тим часом підійшов до Майди, зняв штани й труси й опустився біля неї на коліна.

– Спершу розважимося, а потім з психологами проаналізуємо деталі.