Читать «Великий секс у Малих Підгуляївцях» онлайн - страница 28

Люба Клименко

Таки догнали вони мене, окаянні, схватили за руки й ноги і держать, а я даже писнуть не можу — не то шо вирватись! Держать отак мене, а перед очима махають золотим членом і кричать в один голос:

— О-жив-ляй! О-жив-ляй!

«Шо? — подумала я. — Як же його оживлять?»

Так вони — знаєте шо? — стали роздирать мені рота, шоб того шланга запхати в пельку.

«Дзуськи! — думаю я. — Не дождетесь!»

— І так зціпила зуби, шо ті скіхви намордувалися коло мене!..

Лежу й думаю: ніхто не заставить мене, шоб я робила оте бридке, в честь чого мене названо, то єсть не мене, а оту нещасну скіхську царицю… шо? не пойняли? — мінета!

І як стала я одбивацця! Аж пір’я летіло з отих скіхвів. А тут вони, падлюки, затисли мені носа. «Щас задохнуся — і одкрию рота!» — з ужасом подумала я і проснулася.

…Проснулася я, наче після сраженія під Ватерлоо. Тіло все в синяках, одне око недобача, губиська розперло, словом — інвалід любві! Роззирнулася вокруг — знову все блищить. Вділа я чорні очки, взяла яблучко, вкусила і вздохнула:

«Ну, і влипла я в халепу! І чого я така нещасна? — Куснула ше раз. — І шо його робить? Ма’ть, нада тікать! Але як?!» Яблуко було кисленьке, тож через минут десять захотілося їсти. Гляжу: щось с’їдобне лежить. Канахвєтка, чи шо? Взяла і з’їла. На вкус було воно якесь ніяке.

Лежу собі, лежу. Думаю свою думу… Аж вдруг чуствую — шось не те. В животі — революція. Бурчить на всю комнату! «Ну, — шибанула мисля, — отравили мене, гади! Ше цього не фатало! Шо це робицця?»

Роздивляюся — десь тут є тувалєт чи нема? Попробуй його тут найди! Блін! Стала метатись по комнаті, заглядать в усі дверцятка, шукать хоч якоїсь коробочки або тазіка, шоб покакать…

Аж тут… зовсім нєкстаті завалює… Осрісіс… з палаткою на срамному місці…

— А-а-а! — закричала я. — Я согласна на бридке і протівне! Согласна взять в рот! Тіко не трогайте мене!

Но не тут-то було. По очам Осрісіса я пойняла: не даром йому дали це ім’я…

Вобшем, дівчонки, ви пойняли… Вони спеціатєльно накормили мене чимось проносним, шоб я обісрала Осрісіса во врем’я інтімного збліженія і доставила йому неістове удовольствіє!

І я йому доставила… Так доставила! Гівна було стіко… І летіло воно з моєї сраки, як салют… Одним словом, ревів він не просто, як реактівний самольот на воєнному еродромі, а як космольот на Байканурі!

Оце з того врем’я, дівчонки, я й недочуваю.

Так от, після того сексу я знову вирубилася. І знову мене відпоювали, масажирували. І знову я спала, як убита.

Просинаюся — не знаю, чи день, чи ніч… Лежу — і очі боюся відкрити. Хто його зна, які ше звращенія сочать на мене в цьому скіхському царстві…

Розкриваю очі — Осрісіс. Я вже хотіла була закрити очі оп’ять, шоб прикинутися спящою красавицьою: не мала ніякого желанія знову терпіти оте здіватєльство над моїм тілом. Я вже начала закривать очі, як у підсознанії мелькнула запоздала мисль: стоп! А чого він без «палатки»? Шо з ним таке? Мо’, заболів? Одкриваю ше раз очі, дивлюся, а мій Осрісіс, він же викапаний Пашка-брігадір, сидить зажурений, голову на руку похилив.