Читать «Великий секс у Малих Підгуляївцях» онлайн - страница 30

Люба Клименко

«Так ото не зиркай на вчительку, — знову сама собі, — а лучче контроліруй свого Осрісіса!»

Повернула я голову налєво — а той уже йорзає і йорзає, крутицця, як воша на гребінці! Повертаю голову на танцітутку — бляха муха! — а вона вже без трусів! І коли це вспіла?

Дивлюсь я на неї — а там такий сімпатічний волохатий триугольнічок, шо просто атас! Я аж задивилася, як він вигинаєцця поміж ногами! Вигинаєцця, вигинаєцця, а потім — раз! — і одкриває рота. От чудасія! — думаю. Всю жисть ношу такого триугольнічка, а й не знала, який він сімпатічний!

Тут якраз танцітутка стулила ноги, і триугольнік закрив свого рота. Так усьо красіво й мило! І так заворожує! Інтересно, а де ж поділася моя ненависть до Раїси Степанівни? — вдруг прийшла мисль.

Тут вчителька повернулася до нас із Осрісісом своїм задочком, нагнулася й ізобразила, вроді руками бурачки поле, розставивши ноги.

О! Шо я там побачила! Таке інтересне, дівчонки! «Це ж, — думаю, — і в мене така завлікаловка!» Там, поміж ногами, був такий апетитненький пирожок, шо захотілося його цап! — і з’їсти. — Тьфу ти! Не то я хотіла сказать! Просто, якби я була мужиком, то, канєшно, той пирожок не оставив би мене равнодушною!

Покосилася я на свого царя, а він увесь побагрянів! Він же не гінеколог, шоб спокійно наблюдать таке щодня і оставацця равнодушним на стріптізі! Була б я мужиком — уже накинулася б на того пирожка і знасіловала його без разговорів!

А Осрісіс, хоть і йорзав, але вроді ше чогось ждав. Звращенець, одним словом.

«Ну, — думаю, — і я дождуся, чим це все кончицця! Мені й самій інтересно».

А главне — я поняла, шо це мене тоже начина заводить. Оця танцітутка, шо хоче возбудить мого мужика, не визива в мене ревності! Ми вроді граємо в таку гру: вона возбужда його для мене, і, шо інтересно, одновременно вона возбужда мене для нього!

Ось у чому прікол!

І тут я згадала одне западне кіно, де жінка спеціательно водила свого мужа на стріптіз, шоб потім узять од нього всьо, шо вона хоче. Я раньше такого не пойнімала, думала: от дурна баба! Тіко тепер мене озарило, шо ревніровать у цій ситуації ніззя! Бо тоді ти будеш простою бабою, яка знає в сексі тіко три пози! А якшо ти вже все перепробувала, як я з Брігадіром, — то тобі вже всьо це неінтересне! Тобі хочецця якогось ікстріму, якихось нових ощущеній!

І, оказуєцця, у такій ситуації, в яку я попала, було шось моторошно-возбудітєльне!

Пока я собі так мірковала, танцітутка підійшла до нашої кроваті, сіла верхи (правда, на одіяло) на мого Осрісіса, вперлася руками в подушку і стала до нього шось шептать. Її маленькі цицьки повисли над самою його мордою, і при тому вона ше й вспівала гладити його рукою по нозі.

Ох, шо я почуствовала! Я почуствовала таке, як ніколи і ні з ким, даже з Брігадіром! Я почула тривогу пополам з желанієм. І так воно переплелося, шо ніззя було точно сказать, як називаєцця це нове відчуття. Такого я ніколи ше не переживала.