Читать «Любов, Президент і парадигма космосу» онлайн - страница 75

Юрій Бедзик

І тут ми відверто скажемо, що в американській пресі з’явилися трохи незвичайні повідомлення. Від імені космічного Розуму хотіли б визнати їх дуже слушними. Настав час говорити правду. І нехай чорні сили Всесвіту, всілякі «сірі» HЛO не звинувачують нас, представників Космосу в наклепі, бо ми справді знаємо істину, і ця істина в тому, що за загибеллю «Скорпіона» були саме вони, «сірі», ворожі всьому космічному порядку, ненависні людям і землі в цілому. Вам, брати наші земляни!

Ми знаємо, що в американських газетах були надруковані сміливі заяви деяких журналістів. Вони, ризикуючи життям, спробували відкрити світові правду. Ця правда полягала в тому, що в руках військово-морського флоту США опинилися магнітофонні записи радіодонесень зі «Скорпіону». В них йшлося про дивне і страшне. А саме про те, що незадовго до свого зникнення субмарина гналася під водою (а, може, й над водою) за якоюсь незвичайною ціллю. Ця ціль мала швидкість шалену, постійно змінювала курс, ховалася на глибинах від «Скорпіона» і всіляко давала йому зрозуміти, що зневажає його, що вона неземного походження.

У американців тоді не знайшлось кебети на краще, як звинуватити в усьому руських. Мовляв, підбили, потопили, знищили!.. І врешті тулуб «Скорпіона» було знайдено на страшенній глибині в 10000 футів на захід від Азорських островів в Атлантиці. Він лежав розім’ятий, понівечений і наче кимось розтоптаний на глибоководному шельфі.

Мусимо сказати вам, наші земні Брати, що американські власті виявили такт бодай в одному: майже точно знаючи (принаймні, здогадуючись), що трагедія була викликана зіткненням з інопланетним кораблем підводного характеру, вони саме цей аспект справи не стали розвивати далі. Так от, «Скорпіон» став жертвою не інопланетян взагалі, а інопланетян «сірих», їх знищили, певне, з мотивів мстивості, звироднільці з далекого Космосу, до якого ми не маємо жодного відношення.

Так само не маємо ми відношення і до загибелі в ті ж роки ще двох підводних човнів. Пішла на дно ізраїльська субмарина «Даккар» і французький бойовий підводний човен «Мінерва». Щодо «Даккара», який зник приблизно в районі Кіпра, одна з газет писала, що саме в тому місці грецькі моряки побачили під носом у свого корабля «якийсь великий, що світився, овальний предмет. Він просковзнув у них під носом і безслідно зник». Ми умисне цитуємо вашу пресу. Світова громадськість про щось здогадувалася, ви всі відчували і передчували близькість недобрих, сил, але чомусь влада постійно намагалася, та й намагається сьогодні, приховувати істину.

Як промовистий цьому доказ нагадаємо і загибель величезного радянського лінкора «Новоросійськ» в севастопольській бухті, яка сталася в 1955 році. Досі ваші історики і військові дослідники ламають голову над питанням: чому він загинув? Хто підірвав його? Висувалася версія, що «Новоросійськ» був підірваний італьянськими бойовими пловцями. Це цілком можливо. Адже «Новоросійськ» свого часу був одним з найбільших суден італійського флоту і відійшов до СРСР по репараціях. Отже, «Новоросійськ» могли загубити італійці на знак помсти. До того ж, наскільки відомо космічному Розуму, в ніч катастрофи умови були дуже сприятливі для дій терористів з Італії. Зовнішній рейд ніким не охоронявся, сіткові ворота були широко відкриті, шумопеленгаторські станції не діяли. Фортеця Севастополь була абсолютно беззахисною з боку моря. До речі, цю версію підтверджували і матеріали спеціальної комісії. Але формально була прийнята напівфантастична версія: лінкор начебто підірвався на німецькій міні часів війни, яка раптово «прокинулася». Дехто з вас, брати земляни, повірив у це. Дехто гірко усміхнувся. Що ж, казали, моряки: коли треба, найстаріші міни самі прокидаються!