Читать «Любов, Президент і парадигма космосу» онлайн - страница 76

Юрій Бедзик

Не наша справа оцінювати події того часу і називати винуватців серед радянських чи італійських громадян. Більшість із них давно померла, а кому й випало доживати сьогодні віку, нащо обтяжувати їх важкими, недоведеними звинуваченнями.

Річ же у тім, дорогі брати-земляни, що винних на вашій землі не було насправді. їх не могло бути. Бо тільки космічний Розум має точні відомості про причину загибелі корабля. Наведемо один доказ. Розмір пробоїни в судні був неймовірно великий — біля 200 квадратних метрів! Щоб вирвати таку ді-ромаху, малося б підвести під кіль «Новочеркаська» цілу наповнену вибухівкою субмарину. А який був вибух! Щось скажене, незбагнене! Потужність його була така, що він пробив вертикальний канал через усі вісім палуб.

Не будемо вести мову про розміри матеріальних втрат, про кількість загиблих матросів і офіцерів, про неймовірні страждання тих, котрі лишилися вмирати у внутрішніх відсіках після того, як лінкор перекинувся днищем вгору і по-суті став смертельною пасткою для всього екіпажу. Що ж, винні понесли кару. Зняли з посади відомого флотоводця, командуючого Військово-Морським Флотом СРСР Кузнецова, поскидали і розжалували ще кількох високих начальників. Так треба було. Цього вимагали закони вашої країни.

А насправді винними були сили космічні, недобрі, ворожі вам, ті, котрі несли в душі помсту і бачили смисл життя тільки в чиненні Зла. Запитаєте: кому малося мстити? За віщо? І в яких інтересах? Питання це пов’язане з великою всекосміч-ною гармонією, цю гармонію віками прагне подолати хаос смерті і загину, на хаосі мають зиск сили тільки егоїстичні, сили прокляття.

Але будь-що гармонія перемагає. Вона переможе і тепер. Хоча… мусите знати, звідки народжується Велике Зло і Велика Кривда. Мусите!

І тому маємо змогу з’ясувати для вас речі, досі нікому невідомі, але такі, в яких затаєні всі першопричини тогочасної трагедії, що сталася в Севастопольській бухті.

Слухайте нас уважно. Не сприймайте це, як голос образи чи голос мстивості. Хай вони допоможуть вам ще глибше усвідомити себе, як частку всеохватньої гармонії Всесвіту.

Потрібна конкретика минулого, з неї народиться доказовість всього, що тоді сталося, ця конкретика найперше нагадає вам, брати-земляни, що за день до лиховісної катастрофи в одному з севастопольських готелів зупинилися дві невідомі особи, які вписалися в число проживаючих під елементарними російськими іменами. Здається, один назвався, Івановим, а другий Петровим. Насправді ж, як стало відомо пізніше космічному Розумові, це були працівники якоїсь італійської фірми, абсолютні іноземці італійського походження і громадянства.