Читать «Міжнародне єврейство» онлайн - страница 135

Генрі Форд

У європейських країнах, де негожим відносинам до жінок не додають настільки важливого значення, в людей, що вважаються в числі кандидатів, при дослідженні, раз у раз, наштовхуєшся на темні плями.

Ця тема найвищою мірою противна, але істина часто має хірургічні задачі, а ми маємо справу саме з задачею такого роду. Якщо ми, наприклад, станемо досліджувати збори настільки величезного світового значення, як Версальська Конференція, причому звернемо особливу увагу на людей, які сильно підпадають під єврейський вплив, і точно простежити їхнє минуле, то ми дуже легко встановимо той момент, коли вони потрапили в таке положення, яке хоча і принесло їм короткочасну вигоду, але за те зробило їх назавжди рабами таємних сил. Неприємне видовище державних людей англосаксонської раси, що стоять біля влади, тісно оточених князями семітської раси і постійно отримують від них настанови, може мати пояснення лише за умови знання темних сторін цих людей у зв'язку зі словами Протоколів: «ми будемо сприяти виборові на президентські посади таких людей, чиє минуле має в собі сховану темну аферу».

Там, де таке єврейське панування над державними людьми явно виступає назовні, можна сказати з впевненістю, що ця раса є єдиною охоронницею такого роду таємниць. Тому, у разі потреби, патріотичним обов'язком кожного, хто про це довідається, буде розкрити таку таємницю, — і притому не заради того, щоб вдарити по репутації, але заради того, щоб раз і назавжди затаврувати такого роду недостойне явище клеймом ганьби.

Єврейські публіцисти звичайно говорять нам, що євреї не об'єднані в політичних відносинах, тому як, вони і не користуються політичним впливом. Далі ми чуємо розповіді про те, що між ними панує настільки велика розбіжність, що немає навіть можливості керувати ними у визначеному напрямку.