Читать «Міжнародне єврейство» онлайн - страница 132

Генрі Форд

У 14 протоколі описується, як неєврейські народи зрештою неминуче втратять всяку надію на поліпшення свого стану шляхом постійної зміни урядів і тоді з захватом приймуть обіцянку створити міцний уряд, який буде даний виконавцями Протоколів: «Народним масам так набридне невпинна зміна урядів, що нами намічена на період розхитування нами державного укладу невірних, що вони готові будуть прийняти від нас всі, що нам завгодно». — Чиновник, що здумає критично відноситися до прагнень, що йдуть з боку євреїв, незабаром буде зміщений зі своєї посади, і цих зміщених у даний час повинно бути вже досить багато. Одні з них не можуть зрозуміти, як це сталося. Інші все ще міркують дотепер, як могло статися, що в той час, коли вони діяли в точності відповідно до розпоряджень і писали патріотичні повідомлення, їх зустрічали холодним мовчанням, і чому вони примушені були позбавитися своїх місць.

Протокол 9 робить дивні припущення. От деякі з них на витримку: «Якщо який-небудь уряд протестує проти нас у даний час, то це робиться лише для виду: вони адже всі знаходяться під нашим контролем і роблять це по наших же вказівках, тому що їхній антисемітизм потрібний нам потім, щоб тримати в покорі наших нижчих братів, я не хочу зупинятися на цьому більш докладно тому, що це вже складало предмет частих обговорень між нами».

Це вчення про користь антисемітизму і про бажаність його розвитку там, де його не існує, можна знайти в словах колишніх і нових єврейських вождів.

«Насправді перешкод перед нами більше немає. Наший надуряд стоїть настільки високо над законом, що ми маємо повну підставу назвати його сильним і могутнім ім'ям “Диктатури”. По чистій совісті я можу сказати, що ми є в даний час дійсними законодавцями».

Далі висловлюється пропозиція: «De facto ми вже усунули всі уряди, крім нашого, хоча de jure ми ще деяким і дозволяємо існувати».

Фактичні висновки з викладеного ясні: уряди ще продовжують існувати під своїми старими назвами і виявляють над своїми народами державну владу, але єврейський надуряд виявляє свій безперечний вплив над всіма ними у всіх справах, що входять у коло намірів міжнародних євреїв. Протокол 8 показує, як це досягається: «Сьогодні і доти, поки не наступить час, коли ми зможемо доручити відповідальні урядові місця нашим братам євреям, ми будемо їх доручати таким людям, чиє минуле і характер такі, що між ними і їхнім народом утворилася безодня, людям, яким у випадку непокори нашим наказам буде загрожувати суд або вигнання, і які тому будуть змушені захищати наші інтереси до останнього подиху».

Про кошти політичних партій 9 протокол говорить: «Розкол партій зробив їх всіх нам слухняними: для проведення партійної боротьби необхідні гроші, а гроші в нас».

Часто порушували питання про походження партійних фондів. Але ніхто дотепер не добрався до їх міжнародного джерела.