Читать «Альтернативна Еволюція» онлайн - страница 99

Олесь Бердник

Зверніть увагу: Христос казав про Світ внутрі нас. Так от, Зоряний Світ — це Світ усередині нас. У пророцтві сказано: «І Сонце померкне, і Зорі впадуть з неба». Що це означає? А те, що ми — Зоряні Першопрохідці — заберемо свої Зорі! Кожен із нас — Зоря. Древні казали, що кожен із нас має свою зорю на небі. Кожен із нас відчує себе такою зорею. Кожен із нас буде Творцем дивовижного Всесвіту. Зараз це може здаватися легендою, казкою, байкою. Але це набагато реальніше, ніж те, чим ми зараз займаємося. Ми так тісно наблизилися до рубежу прориву, що або розіб'ємо голову об цей мур, або, як древній Фархад із східної казки, пролупаємо скалу, і тоді Океан Духа прорветься, спопелить те, що належить попелу, і забере з собою у Всесвіт те, що Вічне, те, що Живе.

Зараз ми наближаємося до критичної точки. Кожні 12 тисяч років відбувається протистояння Колапсу і Сонячної системи. При цьому в перигелії на Землі відбуваються горотворення і водні потопи, як було приблизно 12 тисяч років тому, або в афелії, тобто при наближенні до Чорної діри, відбувається так звана «вогняна смерть». Всесвіт нагадує пісочний годинник. І ми наближаємося до його «горла», спіраль поступово звужується, і ми повинні проскочити крізь це вогняне «горло». І якщо ми досягнемо вогняного ментального рівня, то проскочимо, бо наш внутрішній ментальний двійник не згорає. А якщо ми залишимося на рівні нижчих ефірно-астральних планів, де панують насолода, владолюбство, земна історія, тлінні ідеали, меркантилізм, то ми не перейдемо: тільки те, що має виміри космічні, не згорить при проходженні.

Багато вчених-астрофізиків незалежно один від одного протягом останніх десяти років досліджували напрямок до Чорної Діри, динаміку падіння нашої планети з Сонцем у її надра і швидкість, з якою це відбувається. І приблизно розрахували, коли це може статися. Залишилися буквально десятиліття. І те, що з нами зараз відбувається, інфляція, економічне падіння, екологічний розгром, — це все не просто неуцтво і невміння політичних діячів чи економістів, це тісно зв'язано з космічною ситуацією. Ми знаходимося в тій точці Космосу, де енергетична константа нашої системи виснажується. Це так, як в електриці: при частоті трошки меншій від певної константи ми отримаємо енергетичний збій. І ми змушені постійно обмежувати користування, але поступово все згасатиме, і ніщо не допоможе, якщо ми не зможемо втримати певну енергетичну константу.

Що ж стосується космічної константи, то тут взагалі нічого ми не вдіємо, якщо не буде напрацьований потужний енергетичний кристал. Саме про це говорило багато мислителів. Це кристалічні, соціальні утвори могутніх побратимів і посестер, які на себе приймають огненний космічний потік. Вони тоді заряджають згасаючу Землю новим рівнем енергетичної константи, точнісінько так, як це відбувається в атомі. Коли на атом спрямувати певну порцію енергії, електрони засвоюють цей квант енергії і перескакують на вищу орбіту. Такий атом стає енергетично насиченим, він ніби оновлюється. Точно те саме буде, якщо Людство відкриє знову келих свого Духа назустріч Божественній Безкінечності, тоді океан енергії ринеться, і ми оновимо наш соціум, нашу освіту мистецтво, культуру, духовність. Все відбудеться зовсім несподівано. Як сказав апостол Павло: «Змінитесь у кліп ока. Ляжете спати одні — встанете другі». Саме оце і є стрибок на іншу орбіту Буття. Як воно буде практично — важко сказати: це можуть бути несподівані відкриття, несподівані осяяння, поява геніальних дітей. Отже, основне завдання, ще раз підкреслюю, — це підготуватися до ПРОРИВУ і довбати ментальну скелю, яка дуже тверда. її треба довбати кожного дня. Треба, щоб це було повсякчас — і вдень, і вночі…