Читать «Альтернативна Еволюція» онлайн - страница 97

Олесь Бердник

Для чого це робилося? У Титанів-планетотехніків залишився інформаційний матеріал, де було знання про їхній попередній світ, над первісними приматами, мавполюдьми були проведені відповідні генетичні операції.

В австралійських, папуаських легендах розповідається про те, як до первісних племен з неба спускалися дивовижні божественні істоти, забирали окремих юнаків у ліс і деякий час їх там тримали. І коли вони верталися назад, матері не впізнавали своїх дітей, бо ті страшенно мінялися. За кілька місяців вони втрачали шерсть, на спині вздовж хребта, там, де проходить лінія Кундаліні, залишалися сліди і шрами від якихось операцій. Вчені-археологи на островах Океанії знаходять статуетки юнаків, над якими робилися маніпуляції, що їх сучасною мовою можна назвати «генетичними операціями». На статуетках видно ці місця ззаду і спереду. Їм робили обрізання. Євреї, араби і деякі африканські та папуаські племена роблять це і сьогодні, хоч уже забулося значення цього обряду. Таким чином Титани відзначали хлопців, над якими була проведена генетична операція. Так у генотип закладалась інформація Титанів. Вона була настільки заглиблена у гени, що мала розкритися тільки в результаті колосальних еволюційних спіралей, тобто вона була розрахована на тисячоліття. Передбачалося, що поступово вона підштовхне людей Землі до самопізнання, до Пізнання і тоді почне розкриватися.

Саме тому в Людині існує оця роздвоєність. Вона відчуває свою «звірячу» природу і разом з тим має порив до пізнання.

Згадаймо дивовижні спалахи цивілізацій у Єгипті, Греції, Китаї… Іноді відбувався такий страшний прорив, що це було як осяяння. І люди згадували своє космічне минуле. Створювалися легенди про Рай, про втрачену Вітчизну, про космічне падіння, про битви Титанів. Перечитайте ще раз міфи Древньої Греції… Які вражаючі були битви: кипіли океани, у боях брали участь сторукі, там були якісь дивовижні металеві утвори, які робив Гефест, колісниці, що метали блискавиці… А блискавиці Зевса? Це ж космічні лазери, які розпанахували цілі гори, приводили до кипіння океани і моря!..

І тепер ми приходимо до основного принципу теми нашої Школи. Коли ми говоримо про сталкінг — тобто похід у Невідоме, йдеться саме про це. Ми несемо у своїх надрах психогенетичну інформацію наших Прабатьків-Титанів, наших Небесних Батьків. І завдання полягає в тому, щоб не просто створити ще одну легенду, а здійснити її.

Якщо птах виріс у клітці, треба зробити так, щоб він відчув себе птахом, щоб він захотів полетіти. Безумовно, треба його підняти хоча б силою в небо, щоб він вдихнув небо, вдихнув повітря, відчув себе у просторі. Так само й Людину треба підняти у Космос. Це найпримітивніший підхід, первісний підхід. Але він романтичний, він захоплює, він розкриває якісь потаємні струни нашої душі. Наше завдання в тому, щоб найближчі покоління вже жили у космічних умовах. Щоб вони мислили космічними категоріями, галактичними масштабами.