Читать «Альтернативна Еволюція» онлайн - страница 98

Олесь Бердник

Зараз знову все звузили до чисто внутрішніх заглиблень, до «центропупії». Сісти, зосередитись і «саморозкриватись»… Люди до сих пір не зрозуміли, що коли Христос сказав: «Царство Боже внутрі вас єсмь», це не означає, що воно — у якомусь чакрамі! Ви подумайте тільки: що означає «Царство Боже внутрі вас»?! Коли ми мислимо, коли ми відчуваємо, коли ми підносимося до божественних рівнів свідомості, то що в цьому випадку діє? Інформація зовнішня! Це квіти, це наші матері, це наша історія, це подвиги воїнів минулого. Це погляд на зоряне небо. Мудрі слова Канта, що найдивовижніші явища — зоряне небо над головою і моральний закон всередині людини, підтверджують, що нас формує зоряне небо. Хоч життєтворча сила Урана, Зоряної Безмежності, і припинена повстанням Кроноса, але все-таки ми відчуваємо цей дивовижний вплив зірок і в піснях, і в мріях. Оце і є наша внутрішня суть. Оця інформація, яку складає наша душа із зовнішнього світу, вона і стає внутрішнім світом. Отже, можна сказати навіть так: внутрішній наш світ — це вся Зоряна Безмежність.

Ми поки що ембріони дивовижних древніх Титанів. Наше завдання — вирости, як виростає пташеня з яєчка, і розірвати цей лабіринт! Розірвати наше самообмеження! Щоб ми, як справжні Зоряні Сталкери, рушили в путь! Тоді для вас стане ясно, чому так важливо здійснити ПРОРИВ Темниці Віків, прорив оцього місячного колапсу.

Хто з вас читав Гурджієва, той звернув, мабуть, увагу: він писав про те, що Місяць — це крайня межа падіння Всесвіту. Він так і казав, що Місяць харчується життям Землі. І в цьому нічого дивного немає, бо в цьому колапсі, у цьому кільці місячному, ми, як у лабіринті. Це і є Лабіринт Мінотавра. У древніх мовах Місяць так і називається: «Мінос»! І звідси слово «мінливість» (час). Отже, Місяць задав ритм Часу.

Щоб змінитися, щоб стати іншою істотою, потрібно розірвати це кільце, вийти у Всесвіт, створити АСТЕРОЇД СВОБОДИ. Спершу ми створимо Астероїд Свободи на Землі, і поступово, де б ви не були, ви повинні пам'ятати, що кожен із вас уже несе з собою зерно Астероїда Свободи. І вже будете і там, за межею так званої смерті, шукати своїх друзів, шукати оцей ЗОРЯНИЙ КЛЮЧ. І якщо цей ефект духовний буде передано через сфери, уже ніщо нас не затримає! Чому Христос і сказав: «Встаньте, ідемо звідси!» Учні не зрозуміли Його. Тоді Він сказав: «Іду від вас, щоб приготувати місце вам». А коли приготую, «прийду знову і візьму вас до себе, щоб і ви були, де Я». Як ясніше сказати людям, що йдеться саме про підготовку іншого Космосу, іншого Поля?! І цей Титан, Син Божий уже підготував таке Поле. І Він тільки й жде, щоб ми розірвали тенета псевдорелігійних колапсів, які нас затримують на Землі, кажучи: «Підождіть, підождіть… Він прийде, колись прийде, прийде…» Священики тримають за поли Зоряних Птахів, а приходять самозванці, які називають себе «христами», «пророками» і говорять про черговий «прихід». Це містифікація! Христос давно прийшов. Дві тисячі років тому Він віддав свій Ментал, свою Душу, свою Любов людям Землі. У кожному з вас є Його Дарунок, Його Сонячний Геном, Його Зоряний Талант! І Він заповів виростити Його, умножити десятикратно. Той, хто закопує цей Талант у землю, як в цій притчі говориться, тому нічого вже робити, той нікуди не піде, той тут так і залишиться. Звісно, на цій Землі після того, як Зоряні Птахи вилетять у Безмір, залишиться якесь життя, але це вже буде пітьма зовнішня.