Читать «Альтернативна Еволюція» онлайн - страница 146

Олесь Бердник

Запитання:

Я сьогодні вперше на Ваших лекціях. Поясніть, будь ласка, значення символу на емблемі Школи Астросталкерів.

О. Б.:

Птах — це символ людського Духу. Він струшує увесь земний бруд, нагромаджений впродовж тисячоліть, і вилітає у простір Неба. Звісно, мова йде не про фізичний політ, а про політ Духа, Думки, вогняний політ (бо Думка, ментал — це і є великий Вогонь, психічна енергія).

Ми зараз знаходимося на динамічному термінаторі еволюції. Термінатор — це смуга, що розділяє світло і темряву. Так і ми: наполовину ще погрузли в багнюці земного, тяжкого світу, але якась наша частина вже стала світлою і прагне у простір Свободи…

Запитання:

Як ви ставитеся до медитацій різного типу?

О. Б.:

Дуже позитивно. Медитація — це зосередження, концентрація думки. При зосередженні (це знають митці, поети, фізики, математики) думка стає лезом, вогнем…

Запитання:

Олесю Павловичу, що вас захищає від темних сил?

О. Б.:

(Усміхається.)

Хороше запитання. Мене захищає те, що я вже безповоротно йду до Батька, і для мене немає іншого шляху. А Він захищає кожне своє дитя, яке йде до Нього.

А зараз, доки я перечитую записки, Василь Степанович заспіває пісню, співзвучну нашій зустрічі…

Співає Василь Литвин:

В полум'янім Полі, в тайнім Дивоколі, Де пасуться коні чарівного сну, Птахи виростають в огненнім приволлі І летять у казку, в Зоряну Весну. Лебеді дитинства, станьте на хвилину, Та візьміть на крила доленьку мою. Землю я покину, з вами я полину, Де квітує тайна в Батьківськім Гаю. Ключ не зупинити, крил не доточити, Птах давно тріпоче в серденьку твоїм! Лише власні крила повертають силу Відшукати стежку в Материнський Дім!