Читать «Альтернативна Еволюція» онлайн - страница 145

Олесь Бердник

Отже, ми попросимо показати нам деякі слайди, а ви приєднайтеся до цього польоту думки і відчуйте себе Птахом духовним, Птахом, для якого вже не потрібно металевих крил, для якого існує просто живий політ Думки…

[На куполі Планетарію іде показ планет Сонячної системи.]

Сьогодні ми торкнемося двох основних тем, які зв'язані із сталкінгом.

Чи можливо здійснити сталкінг, прорив у невідоме, без Ієрархії? Ми вже говорили на минулих зустрічах — це неможливо. І тут виникає вражаюче еволюційне поняття: Шамбала. Це поняття проходить понад епохами. Інша назва цього місця — «Перевал Будди», тобто та сама точка переходу від буття до Супер-Буття, якої досягнув Гаутама. Шамбала вважається притулком Великих Учителів. По-різному люди уявляли її: і як світовий Уряд, і як групу терористів… Кожен оцінює це поняття зі своєї точки зору. Але знають і друзі, і вороги, що це поняття найреалістичніше. Все проходить: царства, імперії, навіть етноси, а це поняття залишається, бо воно є визначальним фундаментом буття.

Шамбала — це Братство, до якого входять наші видатні попередники, пращури, прадіди, діди… І коли кажуть, що вони прибули з Юпітера, Венери чи з інших зоряних систем, це теж правда, але правда й те, що жителі Шамбали — наші рідні прабатьки, а не умовні. Це той корінь, від якого ми походимо. І ми не здійснимо прориву, про який говоримо, якщо не будемо мати щоденного контакту з Великим Огненним Братством, на чолі якого стоїть Мати Світу.

Якщо запитають вас, хто така Мати Світу, де її побачити, то скажіть: тільки сліпий не бачить її; тільки сліпий не бачить ті квіти, що їх Вона засіяла на Землі; тільки сліпий не бачить сяйво дитячих очей; краса дівчат, жінок, матерів — це її краса; Вона відображається в кожній жінці, в кожній коханій. І чим вище ми підіймаємось духом, тим глибше розуміємо нескінченну, глибинну красу Матері Світу. Учені її називають «Природою», віруючі — Царицею Небесною, Пречистою Матір'ю. І коли приходить час, Мати Світу посилає своїх вісників і сама йде з Огненним Мечем.

Зараз Вона вже вирушила. Все, що відбувається в Україні, Росії, в усьому світі — це знак великого бою. Люди ще не усвідомлюють, що ця динаміка — знак вогняної битви, відлуння мечів Світла і Темряви.

Шамбала на Землі — це не будиночки в Гімалаях. Це магічний стовп енергії, космічна пуповина Землі. Вона подібна до гілки дерева: дерево має єдиний стовбур, і цей стовбур бере соки від землі; він єдиний, але далі він розділяється на сотні, тисячі гіллячок. З Гімалаїв ця пуповина розгалужується по всьому світу. І зараз ми є її часткою. Коли ми зосереджуємося, коли хочемо принести якийсь дарунок Матері-Землі, ми вже несемо вістку Шамбали, вістку Вогняного Братерства. Кожна мати уособлює собою Шамбалу, тому що кожна мати одразу ж, як вона зачинає дитя, формує пуповину, тобто вона отримує дарунок Шамбали і передає його своїй дитині. Нині настав час сказати про те, що звільнитися із обіймів земного Змія не можна без волі Землі. Мати-Земля не відпустить нас, бо вона має не тільки фізичну гравітацію, але й вражаючі гравітаційні сили у сфері духу, менталу, світу почуттів і т. д. І навіть якщо ми побудуємо фотонні ракети і стартові майданчики на Місяці чи на Меркурії і захочемо вирватися за межі Сонячної системи — нічого в нас не вийде! Бо ми ще незрілі, розчахнуті й незібрані. А птах, який не зумів виростити крил на Землі, не полетить у Всесвіт. Кожна творча душа, коли над нею загоряється зоряне небо, навіть під куполом планетарію, відчуває, що наш суджений шлях — це розкриття потенції, яку нам подарувала Мати-Земля для вічного буття, і якщо хтось не захоче йти цією дорогою, то це його вибір. Нам буде тяжко залишати когось тут, але якщо комусь подобається жити в щілинах антиеволюції, він сам прийняв таке рішення. А решта піде до Безмежжя, тому що шлях, який вказав нам великий Учитель Нового Завіту, не має завершення. Це шлях вічного подвигу, вічної пригоди, вічного пізнання, вічної любові! А зараз я відповім на запитання…