Читать «Альтернативна Еволюція» онлайн - страница 114

Олесь Бердник

Запитання:

Що конкретно може зробити кожен із нас для відтворення братства трьох слов'янських народів? Адже ми не професійні політики, не можемо безпосередньо впливати на рішення Верховної Ради.

О. Б.:

Запевняю вас, що якби навіть Верховна Рада прийняла рішення про братерство трьох слов'янських народів, то це нічого не дало б. Саме ви можете це зробити, коли кожен з вас відчуває, що без відновлення внутрішнього братерства нічого не вийде. Навіть доля Світу — химера. Потрібно формувати усвідомлення цього не на рівні «я прийму чи не прийму цю концепцію». Треба переосмислювати, думати, відкидати світові стереотипи, ліквідувати ненависть, переступаючи навіть через образи. І якщо навіть східні народи, чи західні, чи турки, чи москалі колись нам щось зробили — так і ми їм робили. Хіба козаки на чолі з Сагайдачним не атакували Москву, не допомагали лже-Дмитрію утвердитися на троні? Допомагали! Треба зрозуміти, що історичні реалії творив не сокровенний дух народу, а наші забобонні предки. І ми з вами творимо ту ж саму мерзоту, приймаючи концепції мерзотних політиків. Отже, впливати можемо, якщо кожен з нас зокрема або й разом будемо це робити, слідувати цьому принципу Любові.

Запитання:

Космічні умови зараз кращі, аніж в часи Христа, чи ні?

О. Б.:

Так, кращі. Хоча й значно тяжчі, бо згущення тьми нині неймовірне. Навіть не «тьми», бо це ми звикли ділити все на тьму і світло. Зараз іде руйнація, катастрофічний обвал первісних Божих структур, настільки жахливий, що, як ви бачите, мислення Людини розхитане до крайньої межі, Людину важко ввести в потік осмислення того чи іншого завдання, Людині тяжко збагнути оцю ідею, про яку ми з вами говоримо.

Запитання:

Яке ваше ставлення до Порфирія Іванова як до Учителя народів і Бога Землі?

О. Б.:

Я дуже шаную його, це справжній син Матері-Землі, але, звісно, не Бог. Як людина досить невисокого ментального рівня, він інтуїтивно вловлював необхідність повернення до Природи, щоб відродити Любов Землі. З цієї точки зору він ідеально виконав свою місію. Йому нав'язали величання: «Святий Учитель», «Учитель»… Він прожив велике життя, відкрив нам свою Матір-Землю. Але не варто з нього робити Бога через те, що він здійснив.

Запитання:

Як кристалізувати себе у фізичному тілі?

О. Б.:

Починати треба так, як починає росточок під асфальтом. Там досить мати один геном, який веде зернятко до росту, — і воно має можливість прорвати навіть камінь.

Так і ви. Якщо ви маєте хоча б одне гармонійне почуття, але воно буде насичене кровообігом від Батьківського Серця, воно прорветься, і запорукою того, що ви на Шляху, буде невдоволення досягнутим. Що б ви не прочитали, що б не здобули, які б місії вас не очікували, ви будете відчувати вічне невдоволення досягнутим, вічний політ.

Запитання:

Що, по-вашому, означають слова Христа: «Шукайте Царства Божого, а все інше прикладеться вам?»