Читать «Альтернативна Еволюція» онлайн - страница 116

Олесь Бердник

Сьогодні я хочу вам сказати: наближається наш Зоряний Час. Незабаром у Сонячній системі з'явиться нова планета, видима з допомогою астрономічних приладів. Це буде планета Матері Світу, планета високої Божественної активності і енергії.

При наближенні цієї планети є можливість вийти на іншу орбіту Буття, тому що вона дасть додаткову енергію. Якщо окрема людина чи цілий Етнос зуміють сконцентруватися до того часу, вони зможуть навіть «перенестися» на іншу Землю. Одного разу ми прокинемося і побачимо, що знайомі речі, наші рідні й близькі, світ навколо нас — ті самі, але водночас й інші: все опромінене, осяяне, напоєне високою Божественною енергетикою. Саме так зникли деякі народи. У певний час за велінням водіїв-жерців вони покидали свої міста, прекрасні храми, будинки, в яких ще горів вогонь, на якому готувалася їжа_. Нічого не було взято з собою, а цілий народ зник. Є гіпотеза, що так зникли інки, деякі племена трипільців, і настільки був інтенсивний імпульс їхнього виходу із середовища цієї Землі, що міста були обпалені вогнем. Так само зникло населення деяких міст на Сході. Приклад — Мохенджо-Даро в Індії.

Очевидно, ці народи підготувалися до такого «переходу» і використали сприятливий період. Отака Доля суджена для України, якщо вона її вибере. І для інших народів теж.

Народ не може вибрати цю долю сукупно, це не вирішується у Верховній Раді. Керівні органи держави можуть лише підготувати процес Преображення, і він не буде містичним. Цей процес має йти по дуже багатьох параметрах: через школу, мистецтво, науку, культуру. Повинна бути нова культура, нова наука. Тому що людина з учорашнім мисленням не усвідомлює, як її відкриття відгукнуться у майбутньому. Приклад: ядерна енергія. Відкриття дивовижне, а наслідок ми бачили… Ось вам результат антисталкінгу, бо сталкінг так, як ми його розуміємо, — це пошук у невідомому для визволення людського духу. А сучасні вчені, використовуючи божественні тайни природи для руйнації, ідуть зворотним шляхом, шляхом Антихриста.

Ми ж збираємося для того, щоб назавжди дати собі слово: мислити тільки в напрямку любові до людей, пошуку братерського контакту з іншими народами.

Наближається час цієї Весни. Ми повинні скликати Собор Братніх Народів. Обов'язково. Якщо ми не зуміємо слов'янську родину зібрати в єдине огненне кільце, то як же ми можемо думати про вихід у Космос? Як зможуть далекі брати або інші сфери нас прийняти, якщо ми рідних по крові людей не зуміємо об'єднати? А вся Земля — це ж народи єдиного кореня, всі створені Божою рукою.

Ось шлях людей Землі: братерський союз народів, пошук у невідомому, осяяння вогнем Духу всіх сфер народного життя і насичення народів небувалою, дивовижною енергетикою.

А зараз спробуємо провести експеримент.

У наших предків був пантеон Дивів-Покровителів. Це Божественне Коло було всемогутнім, і його представники були Кумирами, тобто Захисниками і Наставниками юного Людства, наших пращурів. Одним із головних Дивів був Добро-див, який першим з'являвся біля колиски новонародженого і благословляв його на життєвий шлях.