Читать «ПРОГНОСТИЧНА ОЦІНКА 1483 РОКУ» онлайн - страница 11

Юрій Михайлович Дрогобич

Часточка одинадцята. Про диспозицію тих, для яких сигніфікатором є Сонце

Царі, князі, люди найвищих станів, що знаходяться в кінці юності, лисі, люди будь-якого стану і характеру, і в цілому всі, у кого Сонце – знак, обраний при народженні, навесні найліпше диспонуватимуться, зазнають похвал і удачі, за винятком в перші дні квітня: нехай стережуться перешкод. Влітку обставини складуться належним чином, восени посередньо. Взимку в цілому нехай стережуться перешкод, керуються єством. Бо сигніфікатор зазнає тепер перешкод в домі смерті.

Часточка дванадцята. Про положення купців і тих, чиїм сигніфікатором є Меркурій

Купці, митці, проповідники, астрономи, астрологи, оратори, поети, віршотворці, письменники, математики, геометри, підлітки, юнаки, а також всі, хто часто користується розумом; винахідники, метушливі, фантазери, ті хто недавно отримали титули, люди мінливі щодо зовнішності і очей, рятівники, чистильники, і в цілому всі, при народженні котрих був вибраний Меркурій, цього року, переважно навесні, найкраще диспонуватимуться удачливі і славні у своїх справах. І так само на початку весни нехай бояться небезпек. Негоціантам, особливо по причині Юпітера в знаку міста, в їх справах нехай додасться старання, тому що Юпітер обіцяє вигоду. Небезпека якогось судового процесу пом’якшиться внаслідок Марса, опромінюючого з опозиційного радіусу асцендентора. Влітку їх фортуна поменшає, тому треба розважливо поспішати назустріч. Восени щонайліпше диспонуватимуться. Багато хто з них підніметься вгору і дістанеться до вищого положення, будуть вельми забезпечені достатком. Взимку диспонуватимуться посередньо.

Часточка тринадцята. Про тих, чиєю сигніфікаторкою є Венера

Жінки, дівчата, дівчатка, євнухи, співаки, органісти, тимпаніти, кіфаристи, флейтисти, ударники на музичних інструментах, перелюбники, розпусники, любителі попоїсти, зніжені, жадібні до насолод, люди витончені у різних прикрасах, юнаки і всі люди, схожі зовнішнім виглядом на жінок, хто відзначені по народженню сигніфікаторкою Венерою. Цього року, переважно навесні, диспонуватимуться щонайліпше; в своїх планах будуть надзвичайно фортунними; послідують задоволення, радощі, насолоди. Влітку диспонуватимуться погано внаслідок сигніфікатора ретроградного і затиснутого: тому нехай живуть обережно. Восени диспонуватимуться належним чином, вчинять багато розпусти і перелюбств з волі Марса, обплутуючого полум’ям Венеру з потрійного радіуса. Взимку, з волі Венери в домі подружжя, багато хто узакониться, як каже Галі у восьмій частині. До того ж Венера в радиксі року, в одинадцятому домі, на протязі цілого року буде схиляти тіла людей до втіх Венери.