Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 7

Ема Томова

Оргазмите бяха спасение за мен – усещането, че Аз съм най-важната, център на света (в контраст с действителността).

И така, още като невръстно момиченце отключих вратите на похотта, живееща дълбоко в съзнанието ми. Никога не почувствах импулс да споделям с някого какво правех. В мен не съществуваше дори капка съмнение дали правя нещо лошо, действах смело. Бях невинна, наивна, ужасно чувствителна, но и неизбежно порочна в същото време. Това е дарба, закодирана отвътре наличност – не идва „на повикване“, не чака покана, просто е дълбоко поместена в мозъка и очаква началото на своите проявления.

Тъгата ми беше ключът, към тази дарба. Нямах идея какво е сексът, но си доставях оргазми почти всеки ден.

Беше въпрос на време да разбера и това.

Всекидневната игра навън с децата от блока преминаваше в шушукане на пейките, щом се стъмнеше. Там за пръв път ми описаха полово сношение. Бях поразена, дори нещо повече, изпаднах в истински шок, заля ме ярост. Бунтувах се вътрешно срещу  придобитата информация. Изпитвах срам, погнуса и необясним гняв от това, че мъжът си вкарва „оная работа“ вътре в жената. Усещах ситуацията като унизителна за нея – да я разкрачват и да й вкарват вътре част от чуждо тяло?! Заливаше ме необяснима мъка.

Вероятно съм си представяла как баща ми прониква в майка ми. Съжалявала съм я, виждайки я като жертва на един груб и ограничен човек. Отделно ненавиждах мисълта за целувките между мъжа и жената, изглеждаше ми гнусно и странно.

Въпреки това вече бях успяла да накарам една приятелка да се целуваме, впечатлена от филмова сцена, в която мъж награби една жена, хвърли я на леглото и бясно започна да я целува.

По това време имахме семейни приятели, които ни гостуваха често – аз, по-малката ми сестра и двете им дъщери играехме заедно. Бях най-голямата и набързо строих всички: аз и другата по-голяма сестра ще се целуваме „като по филмите“, а малките ще гледат сценката. Блъснах момичето на спалнята, хвърлих се върху нея, вкарах езика си в устата й и започнах да го въртя, но и двете спряхме погнусени и озадачени.

Всички избухнахме в смях.

Аз обаче я накарах да повторим сцената поне пет пъти, за да го изиграем сериозно. Беше ми наистина неприятно и не ми хареса, но нямах идея защо толкова настоявах и изтормозих момичето.

По-късно твърдях пред приятелките си, че никога няма да се целувам и никога няма да правя секс.

Същевременно се празнех редовно в банята…

Тук е редно да добавя още две важни неща, белязали момичешкия ми свят и допринесли за оформянето ми като личност.