Читать «Лейди КАЛИГУЛА» онлайн - страница 31

Ласе Браун

– О, ужасно съжалявам, ваше височество – извини се сводникът.

Щом опиатът без мирис проникна в ноздрите ѝ, младата жена кихна. Муций извади от джоба си носна кърпичка и ѝ я подаде. Без да знае, че тя е напоена със същото вещество, Лейди си обърса носа.

– Добре ли сте, ваше благородие? – попита той, като знаеше, че след секунди силният опиат ще достигне до мозъка ѝ и ще я накара да халюцинира.

– Да, благодаря – промърмори тя.

Муций бързо отвори вратата. Острият мирис на коне се смеси с опиата в мозъка ѝ и възбуди сексуалността ѝ. Муций леко я побутна в конюшнята и даде знак на Фулвия да остане навън.

Ладиса влезе и се спря развълнувана, като видя Инцитатус – величествен бял жребец в чиста конюшня, облицована с червено кадифе. Зениците ѝ се разшириха. Докато Муций палеше две факли от двете страни на отделението му, тя видя как около жребеца се издига ярка многоцветна аура.

Разпери ръце към Инцитатус.

– О, Муций, прекрасен е! – възкликна и стана ясно, че опиатът е подействал изцяло. Инцитатус удари копито в земята и изцвили.

– Елате – каза Муций, хвана я за ръката и я поведе към жребеца. – Той се влюбва във вас.

– Възможно ли е това?

Почти в транс като лунатичка, Лейди започна да милва коня и да гали лицето си в тялото му. Муций се приближи към нея изотзад.

– Нека ви сваля одеждите – предложи той и разкопча кожените ремъци, които ги държаха. – Заслужавате да усетите топлата му мощ направо с голата си кожа.

– О, да, Муций – промълви тя. – Искам да го направя.

Корсетът ѝ падна. Навирените ѝ гърди се притиснаха в хълбока на жребеца. Тя ги потърка в него и чувствено плъзна ръце по гърба му. Докато шепнеше любовни думи на Инцитатус, Муций разгърна късата ѝ кожена пола и свали препаската ѝ. Тялото ѝ беше стройно и издължено, с прави крака. Задните ѝ части бяха примамливо извити, ханшът ѝ – заоблен и висок. Сводникът не си направи труда да ѝ свали високите кожени ботуши. Тя вдигна крак в опит да се качи на гърба на животното. Муций я спря и извади кутийка с балсам от джоба си.

– Почакайте, Ладиса. Нека първо намажа таза ви със защитен крем.

Лейди не отговори, но разтвори бедра и подложи задните си части на Муций, който започна да размазва балсама по гениталиите ѝ. Беше истинска светлокожа блондинка и затова и окосмяването по пубиса ѝ също беше нежно. Покриваше венериния ѝ хълм, но не се разпростираше настрани. Тънки косъмчета обграждаха само устните на вулвата и ануса ѝ до края на цепката. Докато леко докосваше малкия ѝ недоразвит клитор, Муций едвам потискаше желанието си да се възползва от естествената ѝ възбуда към царственото животно и да прави любов с нея, докато вниманието ѝ е изцяло отвлечено от Инцитатус. Обаче откри, че вулвата ѝ е запушена с олисбос, гръцко дилдо от кожа, използвано за разширяване на вагините на младите жени преди брака. (Девствеността не се ценяла изобщо от древните мъже и се изисквала само от младите момичета, което се отдавали на посветени на непоквареността култове.)

– По-добре да извадим това – каза Муций и знаеше, че под въздействието на наркотика тя ще се съгласи.