Читать «Ігри долі» онлайн - страница 44

Іванна Боразан

Розпач завоював її душу, і щоб трошки себе заспокоїти, Анна присіла і обняла зігнуті у колінах ноги. «Думай, думай, — налаштовувала вона себе, — думай, як краще підійти до цієї ситуації, що говорити? З чого ж почати розмову? Потрібно підібрати правильні слова, бо одним неправильним словом можна зіпсувати все, а так, як Ніколас ще й непередбачуваний, то потрібно бути вдвічі уважнішою».

Довго підбирала у своїй голові Анна слова, аж поки не зморив сон, даючи їй хоч якусь розраду і заспокоєння.

Та не довелося Анні довго насолоджуватися спокоєм, забувши про все на світі, і бути у прекрасному світі, світі снів, де ти живеш, як тобі заманеться. Вона почула шум в коридорі і зрозуміла, що Ніколас вже прокинувся та щей не з тої ноги, судячи по його крикам за дверима.

«Можливо, краще перенести розмову на більш сприятливий момент, ніж цей?»- промайнула думка у Анни.

«Відколи ти стала такою боягузкою? Тепер або ніколи», — промайнула ніби відповідь на перше запитання.

З таким діалогом у своїй голові Анна швиденько встало з ліжка, поспіхом привела себе в порядок, одягла халат і помчала в кімнату Ніка.

Кімната Ніколаса була обставлена з елегантною простотою. Масивне дубове ліжко з балдахіном, невеликий туалетний столик біля ліжка, а в іншому кінці кімнати велика гардеробна шафа, повна-повнісінька різноманітного одягу. Девізом Ніколаса Харта було: «Зустрічають по одязі, проводжають по розумі», якого він дотримувався і цим дуже пишався.

Аня дуже боялася розмови з Ніком, вона кілька разів проходила повз його кімнату, ненаважуючись увійти. Зібравши всю свою хоробрість, Анна все ж таки відчинила двері в кімнату і зробила вирішальний крок у невідомість.

В той час, коли Анна увійшла в кімнату, Ніколас якраз закінчував одягатися і стояв біля дзеркала, зав'язуючи краватку. На ньому був елегантний чорний костюм, білосніжно біла сорочка і золотиста краватка, яку він прискіпливо поправляв. «Він у всьому любить шик, я вже майже забула, як чорний колір личить йому. І знаючи це, Нік завжди підбирав цей колір для своїх ділових костюмів, він надавав його зовнішньому вигляду одночасно сексуальної привабливості і холодної строгості. Поєднуючи ці два, здавалося, несумісних образи, Ніколас навіював страх і підкорення, особливо це стосувалося прекрасної половини людства, яка зі «шкіри лізла», щоб йому догодити. Колись це стосувалося і мене», — думала Анна, не перестаючи милуватися своїм чоловіком, так і застивши на місці.

А Ніколас, задоволений побаченим результатом, відвернувся від дзеркала і пішов було до дверей, щоб вийти поснідати і застив, як «вкопаний», бо перед собою побачив свою дружину, яка майже півроку не заходила в його кімнату.