Читать «S.T.A.L.K.E.R. Новая Зона» онлайн - страница 34

Антон Ремовский

- Ну що готові, - запитав він бадьоро, - Блудмен, ти що, набухався в дорогу?

- Та ні, ні. Я так, трошки…

- Нехай. Бубна, все підготував?

- Авжеж! – впевнено відповів Бубна, - Якщо ж я і бармен, і один із бійців «Останнього дня», то проблем бути не має.

- Ну тоді пішли, - закінчив бесіду Монгол і ми вийшли з Бара.

Сьогодні на постах стояли Алекс, Александер і Алерт. Вони провели нас до виходу зацікавленими поглядами, а я тільки пожав плечима. От, блін, нам ще до того Янтара пертись ,як до неба рачки. Ми швидкою ходою йшли в напрямку старого Бара. По дорозі в Бар нам зустрілись пара кабанів, які за останні тижні збільшились в рази два. Але кабан – це не проблема для трьох сталкерів озброєних за останнім словом техніки. Кабанів ми порішили швидко, навіть і хвилини ця справа не зайняла.

А ось і Бар. За ці дні він змінився не набагато, хіба що артефактів стало менше. Та й правильно, артефакті тепер потрібні всім. Ми вирішили трохи оглянути територію. Ще, на жаль, частина Арени чомусь зруйнувалась, напевно від аномалії. Принаймні, так хотілось вірити. В приміщення старого бару ми вирішили не заходити, бо невідомо, яка скотина нас там буде чекати. Якщо останній раз там був чорнобильський пес, то тепер там міг бути навіть бюрер. Коли ми проходили біля старої бази «Долга», я вирішив оглянути, що там є. Я постояв пару хвилин на виході, відчуваючи ностальгію. Раптом з дверей підвалу надійшов звук шуршання взуттям по землі. Я сховався біля стіни і дивився на те, що відбувалось. З дверей почав лізти кровосос, тягнучи за собою тіло мертвого сталкера. Тіло було з усіх сторін переломане, навіть кістки виглядали. Кровосос оглянувся по сторонам і почав нахилятися над трупом сталкера. Я не міг дивитися на це, особливо. будучи на старій базі свого клану.

- Підійди, сюди, падло, - сказав я до кровососа, йдучи до нього.

Я дістав з кобури пістолет і почав стріляти йому в голову. Я хотів тільки пригальмувати його, щоб зробити те, про що я мріяв. Поки кровосос прийшов до тями, я підійшов до нього ззаду і різко провів ножем біля горла, а потім і по щупальцям. Кровосос почав захлебуватись кров’ю. Здохни тварюко. Я все ж встиг наздогнати Монгола і Бубну,які вже стояли біля воріт на Дику Територію. Побачивши мене, ми швидко відправились через Дику територію. Артефактів там вистачало, напевно мало хто ризикував сюди йти. Як не дивно ,але нам там не зустрілось жодної тварюки. Якщо в Зоні тобі пощастило в одному місці, не пощастить в іншому. Такий вже закон. А ось і Янтар.