Читать «Ласката на огъня» онлайн - страница 65

Линда Хауърд

— Рейф — боязливо прошепна Ани, — моля те, прави любов с мен!

Осма глава

Тя видя как зениците му се разширяват и покриват светлите кристални ириси на очите му. Рейф стисна устни и за миг Ани помисли, че ще й откаже. Ала той нежно я прегърна през раменете и я накара да легне върху измачканите одеяла. Сърцето й така силно биеше, че тя едвам си поемаше дъх. Въпреки че му бе дала разрешение, даже го беше помолила да спи с нея, откри, че не е толкова лесно да му даде пълна власт над тялото си. Освен това бе забелязала, че половият му орган е с доста внушителни размери, така че актът щеше да бъде болезнен. Ани се страхуваше от болките.

Рейф забеляза напрежението, изписано по бледото й лице, но не знаеше как да я успокои. От мига, в който тя бе произнесла съдбоносните думи, мислеше само как ще я обладае. Беше страхотно възбуден, членът му бе твърд и пулсиращ. Ако не беше се облекчил навън, сигурно щеше да свърши още преди да е проникнал в нея; винаги бе смятал, че може да се владее, ала сега бе безсилен.

Едвам се въздържа да не разкъса дрехите й. Започна полека да я съблича. Бавно разкопчаваше едно след друго копчетата на блузата й, изцяло съсредоточен върху движенията на ръцете си, сетне разкопча колана на полата й и развърза връзките на фустата.

Когато Ани остана само по гащи и чорапи, ръцете му трепереха и едвам се сдържаше да не стене на глас. Смъкна гащите й и изрева като животно. Стройното й тяло бе нежно и бяло, гърдите й — красиви и закръглени, гладките й дълги бедра се събираха в малък триъгълник от светлокафяви косъмчета. Рейф се изправи и бързо смъкна дрехите си, без да откъсва поглед от заветното място между здраво стиснатите й бедра.

Макар че сама го бе помолила да я люби, Рейф съзнаваше, че тя е уплашена, защото това й бе за първи път, ала не можеше да намери нито необходимите думи, нито търпението, нужни, за да я успокои. Разтвори краката й и притисна мускулестите си бедра между нейните. Тя извика сподавено, усетила натиска на твърдия му член.

Рейф почувства как тялото й трепери под неговото. Страшни усилия му костваше да не напъха члена си веднага в нежната й плът, ала се въздържа; от напрежение тялото му се обля в пот. Докосна брадичката й и тъмният й уплашен поглед се впи в него.

— Ще почувстваш болка — мрачно промълви той.

— Знам — едва чуто прошепна тя.

— Няма да мога да спра.

Тя го знаеше, усещаше невероятната напрегнатост на тялото му, очите му бяха помътнели от желание.

— Аз… аз няма да искам да спираш.

Рейф бе погълнат от бесния въртоп на възбудата, вече не се владееше. Магическа топлина струеше от голото й тяло, заливаше го на талази и той не можеше нито да мисли, нито да говори. Май тя извика името му, ала бученето в ушите му се усилваше, кръвта му кипеше и заглушаваше всичко. Той бе обладан от първичния инстинкт да я притежава, да я жигоса с клеймото на разпалената си плът. Не можеше да чака нито секунда повече. Протегна ръка, разтвори нежните й устни, притисна главата на члена си към тесния отвор и започна да натиска. Усещаше колко стегната и неподатлива е плътта й, ала яростните му атаки разкъсаха химена и той нахлу дълбоко в нея. Завладя го силен неописуем екстаз, опустошителен огън пулсираше в слабините му, чувстваше, че ще експлодира, цялото му тяло трепереше.