Читать «Търси се съпруга» онлайн - страница 47

Линда Хауърд

Рийс затвори кутията с лекарства, остави я настрани, след което плъзна ръката си по бедрото й, докато напрегнато се взираше в очите й.

— Лицето ти е мръсно.

— Тогава ме пусни да стана и да се измия.

Вместо това обаче той сам го изми, като плъзгаше влажната кърпа по кожата й почти като ласка. Избърса устните й толкова нежно, че тя едва усети докосването и за момент Рийс задържа материята върху изящната й долна устна. Маделин отпусна глава назад и затвори очи. Той плъзна кърпата по шията, погали разголеното деколте, след което ръката му продължи под дрехата й.

Маделин затаи дъх щом усети влажната материя върху гърдите си. Рийс бавно започна да гали зърната. Усети, че гърдите й започнаха да пулсират и неволно изви гръб, отдавайки се изцяло на удоволствието. Усети неговата възбуда и кръвта й бясно забушува във вените.

Той остави кърпата в мивката и свали шапката си, като я пусна на пода. Ръката му зад гърба й се стегна, той я придърпа към себе си, наведе глава над нея и устните му се сляха с нейните.

Този път я целуваше по същия начин както на летището. Устните му бяха настойчиви, страстни и жадни. Езикът му срещна нейния и тя му отвърна със същото желание.

Маделин изцяло се отдаде на удоволствието и отпусна глава върху рамото му. Рийс се възползва от положението, отново долепи устните си до нейните, плъзна ръка под блузата и обгърна гърдата й. Нежно започна да гали стегната й кожа, след което прокара дланта си по зърното й, докато Маделин изстена от сладката болка. Тя се извърна към него и обгърна врата му с ръка. В стомаха й се разля наслада, всеки мускул по тялото й се стегна и усети възбудата си.

С дрезгав стон Рийс рязко свали блузата и оголи гърдите й. Топлият му дъх се плъзна по тях, когато се наведе над нея. Първо погали едното й зърна с език, докато усети как то набъбна в устните му, после се премести на другата гърда и й достави същото удоволствие.

— Рийс! — тихо простена Маделин и вкопчи пръсти в раменете му. Цялото й същество се нуждаеше от него. Точно като кипящата магия, която бе усетила у него от самото начало, неговата мощна чувственост. Това беше и страстното обещание, което всяка нощ чувстваше, докато лежеше под него и искаше още и още.

Рийс засмука зърното й и тя се изви в ръцете му, като инстинктивно притисна бедрата си. Отпусната в скута му, Маделин се чувстваше сякаш тялото й е десерта, а той се наслаждаваше на всяка хапка от него.

— Рийс! — отново прошепна тя, а гласът й бе натежал от желание. Цялото му мъжко същество откликваше на чисто женския й вопъл, който го призоваваше да проникне дълбоко в нея и да облекчи до болка пулсиращото й тяло. Неговото също изгаряше от желание. Тя се нуждаеше от него точно толкова, колкото и той от нея. Двата пъти, когато се бяха любили, и той умишлено се контролираше, изобщо не бяха достатъчни, за да задоволят страстта му.