Читать «Кървав сън» онлайн - страница 4

Александър Кирилов

Баща му е убил родителите на Силвър и от тогава са като кръвни-братя, защото Джон е спасил живота му.

Свикнал е винаги да получава това, което иска… по един или по друг начин… Не се отказва лесно и е много упорит.

Избухлив е и способен да убие…

Произлиза от чисто пиратско семейство. Притежава огромни богатства, които са „малката им тайна“ между него и Силвър.

Живее на кораба си. Няма „постоянен“ дом. Не се задържа много на едно място, заради риска да не се привърже към него.

Цар е на хладното оръжие.

Много е страстен.

Доста жени се овъртат около него, но той ги има за нещо като „предмети“.

Владетел е също и на тайното пиратско селище из планините на „Мистичния остров“.

Влюбва се в Ашли Уайлд.

ИНФО: ранк: ПираТ име: Силвър Рейн години: 20 зодия: ВЕЗНИ рожденна дата: 20 Октомври очи: кафяви коса: кестенява височина: 183 см. тегло: 74 кг. семейство: убити от семейството на Джон девиз: „Убивай само при нужда“

Обща характеристика: Роден в аристократично семейство, в Лондон. Корабът с него и родителите му бил пресрещнат от пирати и окупиран(бащата на Джон е бил главатар). Джон спасил живота на Силвър, залагайки своя и оттогава те са почти неразделни, като кръвни братя. Приспособяването му към пиратските закони било тежко, макар че в момента той е един от тях, но дълбоко в себе той е различен. Обича изяществото, отнася се с уважение към всички. Коренно различен е от Джон. Ненавижда убийстава, въпреки че му се е налагало да убива, когато „Кървав Сън“ е бил нападан.

Майстор на шпагата. Изключително романтичен и все още търси истинската Любов.

Прекалено спретнат за пират е. Маниерите му са изискани, както подобава и за един бивш аристократ. Галантен е и много нежен. Обича да чете на спокойствие в каютата си и да води записки в Дневника си. Миролюбив е. Не обича да говори за миналото си, защото това му пречинява болка. Обича морето. Верен приятел е.

Харесва да наблюдава залеза и отдалечаващите се делфини. Още едно доказателство за романтичната му натура. Спокоен е и не се пали лесно…

Но… по-добре да не го предизвикват.

ИНФО: ранк: ВещицА име: Мистичната Катерин коса: черна, на вълни. очи: пъстри, но когато използва силите си стават ярко-червени магическа сила: вуду магий и проклятия(предимно)

Амулет: Бермудски Триъгълник

Обща характеристика:

Тя предвожда амазонките. Притежава всички негативни качества: егоистична, хитра, лукава, зла, подла, двулична, порочна. Може да постигне целите си по всякакъв начин. Убива без никакви скруполи. Може да проклина с най-смъртоносни заклинания. Използва силата на амулета Бермудския Триъгълник. Той буквално изсмуква всякаква енергия от самолети, кораби и ги привлича като магнит към „Мистичния остров“. Няма задръжки. Безмилостна и студена са думите, които точно биха я определили. Почти не може да се види денем. Пребивава из подземните пещери на острова. Мрази натрапниците, каквито са и АвантюриститЕ. Обожава змийте и всички влечуги. Не е желателно да бъде предизвиквана.

ИНФО: ранк: „Кървав Сън“ екипаж: Джон Рейн Старши, Малчо, Беззъбата Берта, Едноръкия, Хук.