Читать «Кървав сън» онлайн - страница 2

Александър Кирилов

Понякога обичаше да остава насаме с мислите си и да слуша музиката на своите идоли. Харесваше училищните купони, бяха забавни и винаги можеше да срещнеш някоя нова персона.

Често прекарваше летните дни на морския бряг, където семейството й имаше вила и заедно с компанията си момичето отиваше там.

Носеше широки дрехи, в тях се чувстваше по-свободна и бе против училищното облекло, не харесваше късите поли и изисканите костюми. Беше толкова по-удобно да облечеш широк панталон и ризата на приятеля си…

ФО: ранк: АвантюристкА име: Ашли Уайлд години: 17 зодия: РИБИ рожденна дата: 12 Март очи: черни коса: златисто-руса, права; почти до кръста височина: около 174 см. тегло: около 55 кг. училище: „Оксфорд“ завършва: право, но освен това се интересува и от екологията и въобще опазването на нашата планета любими филми: „Сърцето на Дракона 1 и 2“ и „Джурасик Парк 1, 2 и 3“ най-добри приятели: Рейчъл Блейкли и Ксев

Обща характеристика:

Родена е в Париж, Франция, но по народност е англичанка(то си личи и по фамилията и). Живее известно време във френската столица и научава „езика на Любовта“. После се премества в Лондон, където се запознава и с приятелите си. В момента учи последна година в „Оскфорд“. Голям инат е, което си идва и от самата и зодия. Когато си науми ИСТИНСКИ нещо, много малко неща могат да я разубедят. По принцип е много весела и е пълен оптимист, но понякога я „хващат лудите“, както е изразът. Авантюристка е и обича придизвикателствата. Но понякога има нужда да остане сама със себе и през този период обикновено ходи някъде сред природата.

Направо умира за купоните.

Освен това е привърженик на опазването на природата. Обожава животните и най-вече Драконите и динозаврите.

Пие, но мрази цигарите и всичко свързано с тях. Много пъти се е карала на Рейчъл, заради това.

Свободното си време обича да прекарва, освен с приятелите, но и на плажа, където е и вилата на семейството и.

Не издържа на „изкушението“ да си купува от онези дрънкулки, които обикновено се продават на „заблудените“ туристи.

Пада си по пазаруването… особено на дрехи. Предпочита да се облича предимно в светли тонове, като: бяло, розово, бежово и синьо. Любимият и цвят е: зелено.

Мрази, когато някой се прави на такъв, какъвто всъщност не е. Не злобее, а предпочита да казва истината в очите на хората, но… понякога обстоятествата и налагат да си замълчи.

Понякога е надута, но това се случва много рядко и то когато някой я издразни. Може да се ядоса лесно, но пък за сметка на това-после бързо и минава.

Когато я хване мързелът става доста гадничка.

Държи на приятелите си, но много трудно се доверява.

Обича да пее, танцува, спортува, слуша музика и рисува.