Читать «Опасна близост» онлайн - страница 146

Алисън Бренан

Беше доволен от реакцията ѝ на вниманието му. Тя протегна ръка надолу и хвана пениса му. Той не знаеше дали има друг избор, освен да я люби отново и веднага. Членът му се изпълни с кръв и Тайлър отлепи устни от гърдата ѝ с надеждата да се овладее и се втренчи в устни– те ѝ – зачервени и подпухнали от целувки. Много изкусителни.

– Джо...

Тайлър я целуна страстно и плъзна език в устата ѝ. Сграбчи косите ѝ с едната си ръка и я притисна до себе си, а с другата докосна влажното ѝ влагалище. Отмести ръката ѝ от пениса си и пое дълбоко дъх. Искаше да продължи, но не желаеше всичко да свърши. Нужно му беше повече време, за да покаже на Джо на какво е способен.

Целуна я по шията и рамото и долови ухание на лавандула. Джо галеше гърба му. Беше изпълнена с енергия като в деня на спасителната операция преди година, когато се запознаха. Не спираше да се движи. Вероятно не можеше да спре. Сви пръсти в косата му, когато езикът му отново намери зърното ѝ, а другата му ръка започна да масажира гърдата ѝ.

– Тайлър – промълви тя.

Той целуна съвършените ѝ гърди, корема и пъпа ѝ. Езикът му остави влажна диря до горещото място между бедрата ѝ. Облиза го и Джо изстена, сграбчи косата му и го отдалечи на няколко сантиметра от себе си, сякаш не знаеше дали да го отблъсне, или да го притисне до тялото си.

– На ръба съм – прошепна тя.

– Ей-сега...

Тя започна да се гърчи неспокойно. Не можа да се сдържи. Усещаше горещия му дъх между бедрата си и се разтрепери.

И после устните му се впиха в нея и тя престана да разсъждава. Всеки нерв в тялото ѝ се напрегна. Обля се в пот. Експлодира, когато езикът му се плъзна вътре и я засмука. Видя ярка светлина и почувства огромно освобождаване на енергия.

Тайлър целуна вътрешната страна на бедрата ѝ, докато тя изпитваше оргазъм, по-разтърсващ от всеки опиат. Прокара език нагоре към гърдите, шията, ушите и накрая устните ѝ.

Джо го зацелува жадно. Ръцете ѝ бяха увити около врата му, а краката ѝ разтворени. Единият беше преметнат върху съвършения му задник. Тя протегна ръка и докосна големия му, натежал пенис между краката ѝ.

Бавно го насочи вътре в себе си и Тайлър изстена. Джо потрепери. Вагината ѝ беше чувствителна от двата оргазма, но въпреки това тръпнеше в очакване. Той спря веднага щом главата влезе.

– Не ме измъчвай – промълви тя.

Тайлър се тласна в нея и тя извика.

Този път се движеше по-бавно и търпеливо, поне отначало. Докато се люшкаха заедно в единен ритъм с допрени гърди и преплетени езици, търпението отстъпи пред силата на страстта, наситена с любов.

Целуваше я по шията. Телата им бяха облени в пот. Тайлър прокара език по ухото и после по извивката на челюстта ѝ. Тя потърси устните му и го целуна.

Той изведнъж спря, стисна зъби в усилие да се сдържи и я погледна.

Очите ѝ бяха затворени, шията извита назад и златистокестенявите ѝ коси – разрошени и съблазнителни.