Читать «Опасна близост» онлайн - страница 145

Алисън Бренан

– Обещах ти масаж.

– Не...

– Да. И искам да го направя.

Не се отдръпна от нея, но извади члена си. Леглото беше разхвърляно и юрганът беше паднал на пода, но те не обърнаха внимание на това.

– Обърни се.

Джо се усмихна и се подчини.

Той пръсна лосион направо върху гърба ѝ и тя ахна.

– Това не беше хубаво – игриво подхвърли Джо.

– Ще стане. – Тайлър започна да разтрива гърба ѝ. – Ще докосна всеки мускул на тялото ти, от главата до петите. Този път няма да ти позволя да бързаш. Ще ти покажа, че обичам теб и всеки сантиметър от прелестното ти тяло.

Бързият, разгорещен секс беше хубав, но вниманието на Тайлър беше още по-приятно. Тя постепенно се отпусна. Обзе я спокойствие, каквото не беше изпитвала много отдавна. Четири години беше сама. Живееше с романите си, пишеше по-бързо и повече и се опитваше да пресъздаде идеалния живот, на който се беше радвала. Но всеки щастлив край в книгите ѝ напомняше колко е тъжна и самотна. И че нейният щастлив край е дошъл и е заминал.

Докато Тайлър Макбрайд не влезе в живота ѝ.

Ръцете му бавно се движеха надолу по дясната ѝ ръка и мачкаха всеки мускул, като започваха от най-големия и стигаха до най-малкия. Не можеше да помръдне дори да искаше. А Джо определено не искаше.

Тя усети дъха му в ухото си. Той я целуна по бузата и тя опита да се обърне, но Тайлър не ѝ позволи.

– Не съм приключил – каза и се залови с лявата ѝ ръка.

– Може да ми хареса и да свикна.

– Хубаво. Аз също.

Тайлър обсипа с целувки гърба ѝ, закръгления ѝ задник, бедрата и краката ѝ. През нервните ѝ окончания премина странна еротична възбуда. Не предполагаше, че ще се разгорещи от целувките на тези места.

Не, не беше така. Всеки път, когато Тайлър я докоснеше, я караше да копнее за близост с него.

Той изсипа лосион на ръцете си и започна да масажира пръстите на краката ѝ. Тялото ѝ се превръщаше в една голяма еротична зона, когато Тайлър беше в леглото с нея. Палците му притискаха точки, които разпалваха желанието ѝ. Джо се размърда неспокойно в опит да отслаби натиска. Движението обаче само засили страстта ѝ. Знаеше какво иска да направи Тайлър. Чакането беше мъчение.

Когато ръцете му стигнаха до бедрата ѝ, имаше усещането, че ще експлодира. Дъхът му беше на сантиметри от нея и на всеки няколко минути Тайлър целуваше мястото, което беше масажирал. Джо изстена от твърдите му пръсти и леките, нежни целувки. И двамата дишаха тежко.

– Тайлър – прошепна тя, но не знаеше какво друго да каже. Не беше в състояние да мисли. Сетивата ѝ се взривиха от нови усещания. Жадуваха за по-близък физически контакт.

Той коленичи над нея. Пенисът му беше възбуден. Целуна я по врата и прошепна:

– Обичам те, Джо.

Сърцето ѝ заблъска толкова силно в гърдите, че ушите ѝ закънтяха.

– Сега, Тайлър.

– Какво? – закачливо попита той, докато ближеше чувствителната кожа под брадичката ѝ.

– Люби ме.

Тайлър я обърна с лице към него и се усмихна.

– Още не съм приключил.

– Знам.

– Не съм масажирал тази страна.

Джо изпъшка и се засмя. Той сложи ръце на раменете ѝ, разтри ги, плъзна пръсти към гърдите ѝ и започна бавно да ги обикаля в кръг, придвижвайки се все по-близо до зърната, които бяха корави и напрегнати и очакваха докосването му. Изведнъж се наведе и впи устни в дясното ѝ зърно и Джо изви гръб.