Читать «Великий секс у Малих Підгуляївцях» онлайн - страница 11

Люба Клименко

Но не тут то було. Манька пішла на смерть ісключітєльно раді свайби. Надєлали з неї домашньої ковбаси, кров’янки, ковбика, сальтісона і ше осталося на каклєтки та отбивні.

Настала субота.

У нас у дворі начали робить шалаш: збили у городі каркас, напнули брезєнта, почіпляли коври, украсили стіни шалаша всякими цвітами й лєнтами і порозставляли перші наїдки — священний тазік з салатіком Олів’є та кисіль із вишень.

Прийшов час прощатися з дівуванням. Хоч на дівич-вечорі плакать не обізательно, але я наридалася, аж опухла. Плакала за своїм дівочеством, за своєю любов’ю до Брігадіра.

— Ой чого плачеш, чого жалуєш, Молодая Галочко? Чи жаль тобі батечка свого, Чи подвір’ячка його? — Не жаль мені батечка свого, Ні подвір’ячка його, Та жаль мені дівуваннячка, Дівочого вбраннячка.

Дівчонки мене даже не вспокаювали — були зайняті наїдками і напитками, канєшно ж, крепкими. І коли прийшов до нас женіх (то єсть Мумріков) з боярином (то єсть Брігадіром) і дружбами (то єсть архіологами) — вони побачили таку картіну Рєпіна: я з розпухлою од сльоз мордякою і дівчонки — пошти всі в ауті. Це ж Підгуляївці — родіна сахарного бурачка і бурачихи!

Старший боярин зовсім не удівився. На те він і Пашка! Брігадір! Він же родом з Підгуляївців, зрісся з ними душею і тілом! А архіологи були слєгка шокіровані, побачивши трьох моїх дружок, трьох моїх вірних подружок, трьох Свєток — Свєтку Кисіль, Свєтку Борщ і Свєтку Непадайдощ. Вони дивилися на архіологів стікляними глазами, даже не опознавши, шо перед ними стоять сексувальні об’єкти. Зато архіологи побачили в трьох Свєтках такі сексувальні об’єкти, шо їхні ширіньки стали настовбурчувацця.

Один Мумріков ні на кого не проріагірував — ні на мене, ні даже на Свєток. Зате він проріагірував на ігнорацію звичаю, яку по незнанію допустили ми зі Свєтками.

— А де гільце? — зарепетував він.

— Шо-шо? — ікнули три Свєтки разом.

— Весільне деревце де? — повторив Мумріков.

Він був не в сібє.

— А шо то таке? — шокіровано спитали Свєтки.

Мумріков прийшов у бєшенство.

Але тут на поміч знову прийшов Брігадір.

— Шурік! Ти не прав! Це не вина дівчат. Це наша вина. Деревце для гільця должна виламать парубоча сторона, то єсть ми, а дівчата тіко украшають його.

Мумріков недовєрчиво глипнув на Свєток. Ті сінхронно кивнули.

І тут архіологи (всі, кроме Мумрікова) переглянулися і танками посунули на три сексувальні об’єкти — на трьох Свєток.

Лопата підкотив до Свєтки Кисіль, заглянув їй у очі і промурликав:

— Ти моя Кліо!

— Е-е! — обідилася та. — Тіко без матюків!

Не знала бєдна Свєтка Кисіль, шо Кліо — це богиня історії!

У це ж врем’я до Свєтки Борщ приблизився Кісточкін, остановив свій взгляд на її цицьках, що здіймалися вгору-вниз, потім довго нишпорив у глибокому кармані своїх штанів (аж Свєткині цицьки задвигалися ше бистріше), витяг звідтіля архіологічеську кісточку і полоскотав нею Свєтку якраз у виїмці між цицьками.