Читать «Целувка за Коледа» онлайн - страница 46

Лора Лей

Хоук гледаше как я превзема, заслушан във възбуждащите, тихи викове и разбра, че няма да издържи дълго. Тестисите му бяха стегнати в основата на пениса му, сигурен знак, че освобождението му е само на няколко тласъка.

Потъваше бавно и постепенно. Гримаса изкриви лицето му, когато екстазът се надигна в тялото му.

Сладко и толкова горещо. Вагината й обгръщаше пениса му като най-тясната, най-копринена ръкавица. Всеки трепет на интимната й плът по ерекцията му беше мъчително удоволствие.

Пращящи електрически пипала се обвиха около тестисите му, галеха пениса му и го караха да стиска зъби, за да се сдържи, докато се намести напълно в нея.

Хоук вдигна глава и погледна красивото й лице. Джес беше зачервена, челото й беше влажно от пот, а по страните й имаше сълзи.

— Любима Джес — прошепна той и се наведе напред, за да си открадне целувка. Движението го накара да се притисне по-дълбоко вътре в нея.

— Сърце мое — изхлипа тя в устните му и той загуби контрол.

Задъханите думи го пронизаха. Предаността, любовта в тихия й шепот го унищожи.

Ръмжейки името й, Хоук започна да се движи. С дълбоките тласъци вагината й го галеше. Беше повече от удоволствие, повече от екстаз. Усещанията го заливаха и той нямаше време да ги осмисли, усещания, които никога преди не беше изпитвал. Неговата половинка. Неговата жена.

Джесика извика името му и тласъците му се засилиха. Хоук улови бедрото й с една ръка и се отпусна на лакът над нея. Устните му се плъзнаха по челюстта и шията й. Можеше да усети как напрежението нараства вътре в нея. Оргазмът й наближаваше, сладкият му аромат се обвиваше около него, призовавайки го да побърза, да я обладава по-силно. Нищо вече нямаше значение, освен да я има, да я маркира, да смеси уханията им, докато станат едно, докато се свържат така безвъзвратно, че никога да не могат да се разделят.

Задъхани стонове се откъсваха от устните на Джес, когато целувката продължи надолу към рамото й. Толкова близо. Влагалището й се стягаше около него. Краката й се вдигнаха и се обвиха около кръста му, вътрешността й се сви, мускулите пулсираха около движещия се член.

Един тласък. Два. И Джес избухна. Хоук го усети. Като експлозия от огън, която стисна пениса му, докато тя крещеше името му.

Хоук усети как собственото му освобождение последва нейното. Зъбите му се впиха в рамото й, маркирайки чифтосването им. Тласна се още веднъж и позволи на усещането да го залее.

Изръмжа, когато спермата се изстреля от него и изпълни Джес. Подутината в средата на пениса му го заключи вътре в нея, предизвиквайки още удоволствие, още бурно усещане, които разтърсиха и двама им.

Хоук се опитваше да задържи усещането, само колкото сетивата му да се насладят, да го запомнят, да познае всяка емоция, всяко чувство, изригнало в него. В него и в нея. Нейното удоволствие, нараснало толкова силно и бързо, че тя изгуби ясното си съзнание. Виковете й на наслада, неговото ръмжене. Ближещите пламъци по плътта му, усещането на зъбите й на рамото му.

Шокът почти унищожи последната следа от контрол. Тя го ухапа в мига, в който той ухапа нея. Малките й кучешки зъби пронизаха кожата му, помогнаха й да се задържи за живота, както Хоук за нея.