Читать «Целувка за Коледа» онлайн - страница 45

Лора Лей

— Мисля, че бяхме по средата на нещо, когато онова копеле ни обезпокои — заяви той, като се надвеси над нея. Ръцете й се обвиха около врата му, а устните й се извиха в изкусителна, любяща усмивка.

— Не точно по средата — отвърна дръзко. — Мисля, че тъкмо започвахме. Не пропускай стъпки, половинке.

Хоук трябваше да се засмее. Тя винаги успяваше да предизвика усмивката му, смеха му. Озаряваше сърцето му и втвърдяваше пениса му.

— Обичам те, Джес — изръмжа той, говореха и човека, и животното. Първичната нужда и емоцията, избухнали вътре в него, не можеха да бъдат сдържани.

— Обичам те, Хоук Естебан. С всичко, което съм, обичам те.

Тогава устните му покриха нейните. Дълбоките, отпиващи целувки опияняваха и двамата, докато се бореха с дрехите си. Събличаха се едни друг, захвърляха дрехите настрани, оголвайки плътта си за ласките на другия.

Ръцете на Джес се движеха по гърба му, ноктите й го драскаха, а тя се извиваше към него и го окуражаваше с тихи стонове и кратки викове.

Хоук почти се изгуби в нея. Толкова лесно можеше да му бъде отнета тази вечер. Как, по дяволите, щеше да живее, ако някога я загуби? Тя беше не само неговата половинка, но и негова жена, негова любов. Беше част от душата му и знаеше, че никога няма да поиска да се освободи от нея.

Хоук плъзна ръка отстрани по тялото й и достигна зрялата извивка на гърдата й. Улови я в дланта си и я повдигна, прокара палец по настръхналото връхче и сведе глава, за да го вкуси.

Притегли малката стегната пъпка в устата си и я засмука сякаш умира за нея. Всъщност, умираше преди да го направи. Студен отвътре, заключен в една самота, което не можеше да понася. В продължение на една година се беше борил да докаже невинността на Джес, беше се борил да я освободи. И сега тя беше тук, в прегръдките му, докосваше го и се извиваше под ласките му.

Хоук се придвижи надолу по тялото й, наслаждавайки се на всеки накъсан стон от удоволствие, докато не откри горещите, хлъзгави гънки на женствеността й. Гладен за вкуса й, за топлината й, той облиза тясната цепнатина и изпъшка срещу хлъзгавата есенция. С устни, език и леки, засмукващи целувки, той дразнеше и измъчваше копринената плът. Вкусваше я, докато не остана и капка съмнение в съзнанието му, че би могъл някога да живее без нея. След това намери набъбналата малка пъпка на клитора й и го засмука, погали го с език, докато Джес не експлодира от удоволствие.

Но това не беше достатъчно. Никога нямаше да получи достатъчно от нея.

Разтвори широко бедрата й, вдигна коленете й, откривайки я още повече пред погледа си.

Нежно розовата плът се разтвори, разкривайки скрития там вход. Намести главичката на пениса си срещу потрепващия стегнат вход на тясната й вагина. Раздвижи бедрата си и се притисна, докато връхчето не проникна вътре.

Леки струйки предеякулационна течност се изстреляха от пениса му и я изпълниха, отпускайки нежните, деликатни мускули, позволявайки й да го поеме без болка и дискомфорт. Тя увеличаваше удоволствието й и осигуряваше допълнително овлажняване, за да позволи на широкия му член да проникне в нея.