Читать «Целувка за Коледа» онлайн - страница 20

Лора Лей

Но тя нямаше представа. Майката природа още нямаше несполучливо чифтосване. През всички години на съществуването на Породите не беше събирала двойка, която не е устояла на времето и в която е нямало любов.

Това го убиваше, само да я докосва по този начин, но Хоук знаеше, че това е за бъдещето. Не би могъл да й го отнеме. Не би могъл да я принуди да приеме чифтосването. Но можеше да я подразни. Да я съблазни.

Погали зърната й, притисна ги с пръсти. Обхвана гърдите й, масажира ги с длани, докато наблюдаваше как удоволствието залива лицето й.

Беше почти невинно. По дяволите, беше невинно. Тя беше девствена. Дойде при него недокосната от ръцете на друг мъж и той го знаеше. Знаеше произхода й, миналото й. Джес не си играеше с момчетата. Неговата сериозна, порядъчна половинка беше работила усърдно за кариера, както и за да избяга от наследството на баща си.

— Колко красиво — изпъшка Хоук, когато пръстите му се плъзнаха от зърната й към леко заобленото й коремче. — Подлудяваш ме, Джес.

Младата жена зарови глава във възглавницата и простена тихо, когато той се заигра с катарамата на дънките й.

— Мога да ти доставя удоволствие, без да те целувам — обеща Породата и натисна металната закопчалка. — Мога да те накарам да свършиш само с пръсти. Позволи ми, Джес.

Хоук я видя как отвори очи и проследи как пръстите му плъзват ципа надолу.

— Нека махнем това — дръпна плата надолу, разкривайки бедрата и прасците й.

Почти свърши, когато видя нежната виолетова коприна на плитките й бикини. Те едва успяваха да покрият огнените къдрици, както и факта, че е влажна от възбуда.

Уханието й изпълни ноздрите му — сладко, свежо и напълно женствено. Като планински ручей, помисли си той. Точно на това му напомняше. Чист и неопетнен, недокоснат.

— Джес… — Измъкна дънките от краката й и ги захвърли към края на леглото, борейки се за контрол.

Тя трябваше да провери, да разбере. Имаше нужда от този момент, осъзна Хоук.

Легна до нея и постави ръка върху нежното хълмче между бедрата й, като се облегна на лакът, за да наблюдава.

Пръстите му се плъзнаха под ръба на бикините и тя се изви към него. От устните й се изтръгна стон, последван от рязко поемане на дъх, когато един от пръстите му откри тесния процеп и усети хлъзгавата влага.

Пенисът му беше в агония. Тестисите му се свиха към основата на чувствителния ствол, а главичката пулсираше отчаяно. Жестоката, пикантна топлина изпълни устата му и мощния хормон се изля в организма му от малките жлези под езика.

Никога не си беше представял подобно мъчение, подобен глад, който не можеше да облекчи. Единственото му удовлетворение беше да усеща нежната, огнена топлина под пръстите си, деликатните заоблени гънки, твърдата пулсираща перла на клитора й.

Искаше там да са устните му, езикът му. Копнееше не само да я докосне, но и да я вкуси, да я прониже с езика си и да почувства оргазма й.

Скоро трябваше да сложи край на това. Самоконтролът му беше разклатен, ръцете му трепереха от желание.